Dutch Haze (Dutch Passion)

Als je wel een Haze wilt, maar niet zit te wachten op lange bloeiperioden, dan is deze strain voor jou. Dutch Haze werd in 2009 gecreëerd door U.S. en Dutch genen te kruisen. Deze 100% Haze bestaat voor 90% uit Sativa en 10% uit Indica en wordt binnen 80-120cm hoog. Ze heeft een goede weerstand tegen spint en schimmels.

Genetica 90% sativa - 10% indica
Ouders Dutch Haze
Bloeitijd 9-11 weken
THC% 12-14%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dutch Haze: Zuivere Haze genetica, met duidelijke haze vibes

Laat je verleiden door het erfgoed van de Haze Brothers. In het zonnige Californië, ontwikkelden zij tijdens de jaren '60 en '70 een aantal van de beste landras sativa hybrides ooit. Haze genetica vonden hun weg naar Amsterdam en verspreidden zich als een lopend vuurtje. Haze varianten zijn absoluut verrukkelijk. Dutch Passion voorziet ons van de schitterende Dutch Haze, om ganja veteranen over de hele wereld te verwennen. Deze plant is overduidelijk een sativa, die gebruikers net dat beetje extra biedt. De high is ongelooflijk en de toppen pure perfectie. Dutch Passion creëerde honderden Haze varianten, maar hadden in 2009 een doorbraak. Ze ontdekten een ongelooflijk fenotype die Dutch Haze werd genoemd.

DUTCH HAZE - GENETICA EN EFFECTEN

Deze verbluffende plant is 100% Haze. Daarom zullen Haze puristen deze plant benutten voor hun Hazy vereringen. Dutch Haze bestaat voor 90% uit sativa genen en 10% indica, waardoor een klassieke, opwekkende en vrolijke high wordt opgewekt. Na het gebruik van Dutch Haze zal je een boost voelen in je zelfvertrouwen, wat perfect is voor allerlei ondernemingen en het ontsluiten van je eigen potentie. Met 12-14% THC zorgt deze soort voor een functionele high, die de gevoeligheid en het bewustzijn versterkt.

DUTCH HAZE - ONTWIKKELING

Zowel binnen- als buitenkwekers zullen gemiddeld grote opbrengsten zien. Maar vanwege de echte Haze genetica, zullen de oogsten de moeite waard zijn. Binnen zal deze soort ongeveer 80-120cm hoog worden. Ze ontwikkelt zich met een stevige basis en een goede weerstand tegen schimmels en spint. De bloeiperiode bedraagt ongeveer 9-11 weken, wat relatief kort is voor een bijna zuivere sativa.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion