Royal Moby (Royal Queen Seeds)

Net als de leviathan waar ze naar vernoemd is, domineert Royal Moby met haar kracht en omvang. Ze is een soort die niet alleen maar immens groot wordt, maar ook een enorme hoeveelheid wiet produceert, die een gebalanceerde geestelijke en lichamelijke high teweegbrengt. Royal Moby bloeit in ongeveer 9-10 weken en kan binnen 600 g/m² produceren en buiten 700g/plant - een prijswinnend wietje dus!

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders Haze x White Widow
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 21+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550-600g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-700g/plant
Hoogte (buiten) 200-300cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 52.99
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Moby: De witte walvis onder de cannabis soorten

Royal Moby is vernoemd naar het zeemonster Moby Dick, en doet haar naam eer aan. Na jaren van experimenteren viel het bij Royal Queen Seeds op dat er één variëteit was die de anderen deed verbleken, die variëteit zou de beruchte Royal Moby worden.

De voorouders van deze magnifieke strain verdienen veel respect; Haze en White Widow - dat zegt al genoeg. De Haze genetica zijn verkregen uit soorten uit Zuid-India, Zuid Amerika en Thai Sativa, die werden in de jaren '60 gekruist en later naar Amsterdam geëxporteerd. De White Widow is afkomstig van een spirituele Braziliaanse sativa moeder "Manga Rosa", en een Zuid-Indiase hybride vader. De mix van die twee heeft het leven geschonken aan Royal Moby, het gouden kind.

De genetica zijn voor 65% sativa en 35% indica, en dat is logisch, gezien de voorgeschiedenis. De sativa zorgt voor een verheven gevoel, terwijl de indica wat stress-vrije diepere overpeinzingen genereert.

De bloeiperiode bestrijkt 9-10 weken - langer dan gemiddeld - maar de kwaliteit maakt een hoop goed, geloof ons maar. Indoor wordt de Royal Moby 80-140cm hoog. In een outdoor situatie moet je er rekening mee houden dat de plant wel 200-300cm hoog kan worden.

Het THC-gehalte schommelt rond de 21%, en dat is een extreem royale hoeveelheid. Op een goede ochtend zul je ontwaken en zien dat het veld Royal Moby's bedekt is met een oceaan van witte kristallen; nu snap je het verhaal van Moby Dick pas echt...

De binnenkweek opbrengst is 550-600g/m² zware toppen. Bij bezigheden buitenshuis moet je een flinke ruimte vrijmaken, dit monster produceert werkelijk 600-700g/plant. Er zijn deskundigen die dit hebben doen oplopen tot 1 kilo! Buitenkwekers moeten dit zeemonster tegen het eind van oktober oogsten.

Eerlijk gezegd is er geen reden om langer te wachten. Koop en kweek Royal Moby, en laat je betoveren door de wiet die ze levert. Zorg er wel voor dat ze de ruimte heeft die ze nodig heeft en verdient.

Recommended products
Royal Moby is very closely related to Moby Dick - wietzaden. This is a great strain available from several breeders. Read more about this strain on our special Moby Dick - wietzaden page, the other breeders and find all cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds