Sweet Skunk Automatic (Royal Queen Seeds)

Sweet Skunk Automatic komt overeen met Green Poison, de Spaanse legende. De vaardige kwekers van RQS creëerden een zeer stabiele strain die bijna overal kan worden gekweekt. Beginners en experts hebben de mogelijkheid een oogst van 60-110g/plant binnen te slepen. Slechts 8 weken geduld om eersteklas, indica dominante toppen te oogsten. De perfect gebalanceerde autoflowering hybride!

Genetica 60% indica - 10% sativa - 30% ruderalis
Ouders Early Skunk x Critical x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 40-80cm
Opbrengst (buiten) 60-110g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Skunk Automatic: Verbazingwekkende perfecte autoflowering kruising

De tovenaars van Royal Queen Seeds zijn erin geslaagd om de Sweet Skunk Automatic te creëren, die - genetisch gezien - erg veel lijkt op een soort genaamd Green Poison die zeer populair is in Spanje. Ze hebben dit bereikt door Early Skunk te kruisen met Critical en ruderalis. De genetica zijn vervolgens terug gekruist en gestabiliseerd gedurende een paar generaties om de perfecte kruising te creëren.

Door de autoflowering genen kan de plant overal waar je maar wilt, worden gekweekt. Binnen wordt ze 40-80cm hoog en brengt ze 400-450g/m² op. In de natuur en onder natuurlijk zonlicht kan ze iets groter worden, met een maximale hoogte van 100cm. Hier kun je 60-110g/plant aan verse en mooie toppen verwachten bij de oogst. Sweet Skunk Automatic heeft slechts 8 tot 9 weken nodig na het ontkiemen van de zaden.

De smaak en het effect zijn bijna identiek aan die van de oorspronkelijk Green Poison, wat betekent dat ze zeer sterk zijn. Het aroma en de smaak zijn deels fruitig, deels penetrant. Hoewel de effecten indica-dominant zijn, heeft deze soort mooi gebalanceerde indica- en sativa-kwaliteiten die resulteren in een cerebraal en verheffend gevoel. Ze heeft een laag CBD-gehalte en bevat ongeveer 15% THC.

Sweet Skunk Automatic is snel, sterk en beloont je met veel harsachtige toppen. De kruising is evenwichtig en zorgt voor een kalme en rustgevende rookervaring. De beroemde Green Poison heeft er een fantastisch automatisch familielid van Royal Queen Seeds bij die zowel beginners als kenners zullen waarderen.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds