Royal Domina (Royal Queen Seeds)

Royal Domina van Royal Queen Seeds heeft de tomeloze kracht van Black Domina gecombineerd met het geweldige aroma en de exotische genen van Kalijah. Deze uitmuntende hybride biedt gebruikers buitengewone oogsten met zwaar ontspannende cannabis. Verwacht kwaliteit van connaisseur niveau van deze schoonheid. Royal Domina heeft een bloeiperiode van ongeveer 7-8 weken.

Genetica 85% indica - 15% sativa
Ouders Black Domina x Kalijah
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 20%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 525-575g/m²
Hoogte (binnen) 90-130cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 140-180cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.00
1 zaadje € 9.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Domina - Een krachtige en exotische mix, op maat gemaakt voor ontspanning

Royal Domina is Royal Queen Seeds' exotische, nieuwe soort. Ze combineert de krachtige en veelzijdige genetica van Black Domina met de finesse en smaken van Kalijah. Het resultaat is een stabiele, eenvoudig te kweken plant waar zelfs beginners veel plezier uit kunnen halen.

Royal Domina zal binnen een compact postuur ontwikkelen en 90-130cm hoog worden. Dit maakt haar een ideale keuze voor kwekers die zoeken naar een discrete plant of kampen met een kleine kweekruimte. Royal Domina zal de kweker belonen met een grote oogst met ijzige toppen. Na een bloeiperiode zal ze binnen tot 575g/m² produceren, onder ideale omstandigheden.

Buiten kan Royal Domina tot 600g per plant produceren en een stuk hoger worden. In een ideale situatie, kan ze 140-180cm hoog worden. Meestal zal ze haar bloeiperiode aan het einde van september/begin oktober voltooien.

Het aroma van Royal Domina is licht en fruitig, maar bevat ook een scherpe citrusgeur. Deze scherpheid wordt echter vergezeld van een onderliggende zoetheid die complexiteit toevoegt aan de mix. De connaisseur zal haar zeker waarderen.

De kracht van Royal Domina zorgt voor een verreikend en diep effect en sust lichaam en geest op golven van ontspanning. Ze heeft een THC gehalte van 20%, dus beginners moeten hun tijd nemen en haar respecteren of het risico nemen te worden overweldigd.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds