Purple Kush (Kannabia)

Er is niks mis met een beetje paars in je tuin! Kannabia heeft deze opwindende en kleurrijke variëteit gecreëerd met schitterende contrastrijke groene en paarse tinten. Maar daar blijft het niet bij - Purple Kush heeft een hoog THC-gehalte, en is er om je te doen ontspannen. Voeg dit samen met haar zoete smaak en je hebt een strain die zowel de gevorderde als startende kweker zal aanstaan.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Black Domina x Purple Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) 180-200cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Kannabia
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
5 zaden € 29.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Purple Kush: De Kroonjuwelen in Je Tuin

Kannabia was nogal geheimzinnig wat betreft de genetica die gebruikt werd bij het creëeren van hun Purple Kush, maar één ding staat vast: de seed-company is er in geslaagd een soort te creëeren die alle kwaliteiten bezit om de meest veeleisende kwekers te behagen! Het is een feminized strain met 75% indica- en 25% sativa-genen, en verkregen uit een kruising van een Black Domina en een Purple Kush.

Purple Kush heeft een korte bloeiperiode van slechts 55 tot 60 dagen als je haar binnen kweekt. Onder kunstlicht is de oogst 500g/m². Wanneer buiten gekweekt kun je in October een oogst tot 800 gram per plant tegemoet zien. Buiten bereikt de plant een hoogte van 180 tot 200cm. Een ander pluspunt van deze plant is haar robuustheid. Purple Kush is een fantastische strain voor beginners omdat ze tijdens de groeiperiode weinig aandacht nodig heeft, en slechts kleine hoeveelheden meststoffen.

Het aroma van Purple Kush wordt omschreven als zoet evenals de smaak, maar met kruidige boventonen. De strain bevat veel THC en weinig CBD. Dat zorgt voor een ontspannende buzz waar je de hele dag mee zoet bent, zonder dat je de bank niet meer uit komt zoals met overeenkomstige marihuanasoorten.

Met haar schitterende kleur van amethist, en het paars en groen is ze al snel de blikvanger in je tuin. Behalve haar schoonheid is ze ook makkelijk te kweken, en heeft een lekker onsspannen effect als je haar rookt. Kwekers die op zoek zijn naar kleurrijke, compacte, ijzige toppen kunnen we deze strain beslist aanraden!

Recommended products