Thai Fantasy (Kannabia)

Kannabia leverde uitstekend werk in het kruisen van sweet Thai genen met hun best presterende, donkere meesteres Black Domina. De balans tussen sativa en indica elementen is opmerkelijk: Het effect is duidelijk opwekkend, zoals een eersteklas Sativa, maar kenmerken doen denken aan een Indica soort. De bloeiperiode is 8-9 weken en de oogst bedraagt circa 500g/m². Verwacht een vuurwerk van smaken!

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders Black Domina x Thai
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) 600g/plant
Hoogte (buiten) 180-200cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Kannabia
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
5 zaden € 25.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products