Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Skunk Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

SKUNK AUTO: EEN KNALLEND STUKJE GESCHIEDENIS

  • Genetica: 70% indica, 20% sativa en 10% ruderalis
  • Ouders: Skunk x ruderalis
  • Bloeiperiode: 8-9 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 40-70cm
  • Opbrengst: 350-400g/m²
  • THC%: 13-15%

Iedere liefhebber van cannabisplanten is bekend met Skunk en heeft in elk geval een beetje ervaring met een lid van haar familie. Skunk is zo'n legendarische soort in de cannabis geschiedenis dat overal wordt herkend, zelfs door diegenen die niets te maken hebben met de groene cultuur. Het wordt vaak aangehaald als krachtige en sterk ruikende cannabis, vandaar de naam. En wat zou een cannabis legende in deze moderne tijd zijn zonder automatische versie?

In onze Zativo shop vind je allerlei verschillende visies op Skunk Auto. Ze zijn allemaal anders, dus neem de tijd om te ontdekken welke voor jou het beste is. Onze eigen versie, uit onze Zativo Seeds lijn, maar ook de versie van Strain Hunters, is indica-dominant, terwijl Royal Dwarf, Royal Queen Seeds' auto versie van Skunk, weer sativa-dominant is. Maar in al deze varianten is Skunk gekruist met ruderalis genetica om een autoflowering versie te maken van de klassieker. Skunk Auto bezit de eigenschappen van een automatische soort (korte levenscyclus, weinig onderhoud), maar laat zowel beginners als veteranen zien waar het om draait met old-school cannabis. Het is zuivere Skunk en een stukje echte cannabis geschiedenis!

SMAAK, GEUR EN EFFECT VAN SKUNK AUTO

Het is logisch dat ook Skunk Auto die eersteklas smaken en geuren bezit die iedereen verwacht van een Skunk variant. De aroma's en smaken zijn geliefd over de hele wereld en zijn, op zijn zachtst gezegd, vrij iconisch. Met name old-school tokers zullen afreizen naar het verleden en zich nostalgisch voelen bij het gebruik van deze wiet. Er zijn ook wat aardse en zelfs karamelachtige tonen te bespeuren. Het effect is sterk genoeg om de stemming aan te passen en wekt een soepele en mellow, lichamelijke stone op. De opgewekte buzz is prettig en energiek. Dit is geweldig spul om met je vrienden te delen. Ze zullen je danken!

HOE KWEEK JE SKUNK AUTO?

Net als de meeste autoflowering soorten, is ook Skunk Auto snel en gemakkelijk te kweken. Ze heeft slechts 8-9 weken nodig van zaad tot oogst. Met name kleine kweekprojecten zullen profiteren van het onopvallende, kleine uiterlijk van deze plant. Ondanks de bonsai-achtige vorm, zal Skunk Auto al haar energie pompen in de ontwikkeling van veel bloemen. Onze eigen versie van Skunk Auto zal binnen ongeveer 350-400g/m² produceren, terwijl Royal Dwarf, de versie van Royal Queen Seeds, ongeveer 150-200g/m² produceert. Buiten wordt de plant iets hoger, met een productie van 30-80g/plant. Maar deze oogst hangt grotendeels af van het klimaat waar je in kweekt. Skunk Auto houdt van warmte, dus houd daar rekening mee.

SKUNK AUTO BIJ ZATIVO

Zoals reeds vermeld, hebben verschillende zadenbanken hun eigen autoflowering versie ontwikkeld van de klassieke Skunk, of Skunk genetica gebruikt voor het kweken van nieuwe, autoflowering hybrides. Zativo heeft een grote collectie autoflowering zaden die het Skunk gen dragen en we hebben ze hieronder allemaal op een rijtje gezet: