Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 10 Haze

Er wordt gezegd dat de eerste Hazes werden gekweekt in 1960 in Californië waar het klimaat optimaal is voor deze uitstekende Sativa met hun lange bloei cycli. Veel kruisingen van vandaag zijn gekweekt met Haze genetica, omdat niet veel andere cannabis soorten op kunnen tegen de energieke, verheffende en soms psychedelische effecten die alleen een echte Haze kan geven. Maar cannabis kenners houden van Hazes, niet alleen voor hun geweldige high, maar ook voor hun uitstekende aroma. De smaak van Hazes is opvallend kruidig ​​en vaak geaccentueerd met tonen van citrus en aardse zoetheid. Zativo's lijst van de top 10 Haze cannabis soorten geeft je een overzicht van enkele van de beste Haze soorten die beschikbaar zijn.

1. Super Lemon Haze (Greenhouse Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Lemon Skunk x Super Silver Haze
 • 10 weken

Super Lemon Haze van Greenhouse Seeds is een kruising tussen een Lemon Skunk en Super Silver Haze. Trouw aan haar watertandende naam, versloeg de soort onmiddellijk en gemakkelijk haar concurrentie op de 2008 High Times Cannabis Cup dankzij haar frisse en intensieve citroen geur en smaak. Haar smoke prikkelt de smaakpapillen met een aroma van citroen, limoen en roze pompelmoes die briljant wordt geaccentueerd met enkele subtiele aardse tonen. Super Lemon Haze heeft een midden-lange bloeitijd van 9-10 weken, waarmee telers zich kunnen verheugen op uitstekende resultaten of ze nu geteeld wordt in aarde of hydrocultuur. Met maar liefst 22% THC-gehalte, zorgt ze voor een super-krachtige maar evenwichtige en langdurige high met een krachtig cerebraal en psychedelische effect. Medicinale cannabis-gebruikers krijgen een krachtige medicinale plant met Super Lemon Haze die kan helpen met de verlichting van chronische pijn en vele andere aandoeningen.

Lees meer over Super Lemon Haze (Greenhouse Seeds)

2. Chocolate Haze (Zativo Seeds)

 • 95% sativa - 5% indica
 • OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • 8-10 weken

Chocolate Haze van Zativo Seeds is een droom die uitkomt. Ze is een echte super Haze in alle opzichten, maar komt met het enorme voordeel dat ze gemakkelijk te kweken is. Zelfs nieuwe cultivars kunnen nu genieten van het kweken van de beste kwaliteit ganja die er is. Chocolate Haze heeft een verbazingwekkende korte bloeitijd voor een Sativa, van slechts 8-10 weken. Ze wordt ook groot als ze groeit, ze is zeer veerkrachtig en vrij eenvoudig te beheersen. Het enige wat de teler in de gaten moet houden is haar lengte, omdat ze gemakkelijk kan uitgroeien tot een indrukwekkend monster als je haar gewoon laat gaan. Met wat trimmen en knippen kun je haar in toom houden. Alsof een echt Haze aroma en smaak nog niet geweldig is, slaagt Chocolate Haze erin om dit te overtreffen door haar fantastische kenmerkende Chocolade smaak. Dit maakt haar een ware droom voor cannabis kenners! Niet alleen haar aroma en smaak zijn uitstekend. Haar supersterke high is glad, ontspannend, euforisch en psychedelisch. Beginners kunnen zichzelf zwevend vinden na slechts één of twee teugjes van haar krachtige smoke!

Lees meer over Chocolate Haze (Zativo Seeds)

3. Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Original Amnesia Haze
 • 10-11 weken

Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een van die Haze soorten die is gemaakt nadat de eerste Haze zaden en kruisingen Europa bereikten. Zoals het verhaal gaat, creëerde een toegewijde Amerikaanse expat in Nederland de soort door deze kruisingen te combineren met een aantal old-school Haze zaden. In de cannabis scene, wordt Amnesia Haze beschouwd als één van de beste Hazes ooit. Ze is een top-opbrengst Haze soort die gemakkelijk 70-80g per plant binnen kan opleveren en maar liefst 700g buiten wanneer de omstandigheden gunstig zijn. Als je haar buiten wilt kweken, zal ze het het beste doen in een zonnig en warm klimaat, zoals in Australië of Californië om tot haar volle potentieel te groeien. Als je haar laat, kan ze een hoogte van meer dan 2 meter bereiken. Ze is zeker niet een beginners plant om te kweken omdat ze heel gevoelig is voor insecten, het weer en de juiste watering. Echter, als je haar rookt, zul je onmiddellijk weten waarom iedereen van Hazes houdt ondanks die kleine uitdagingen. Een of twee teugjes is alles wat er nodig is om haar echt psychedelische high te ervaren met alles wat ze te bieden heeft. Haar super-potente smoke brengt je naar de wolken. Voeg haar fantastische Hazey en fruitige aroma toe en je weet waarom er wordt gezegd dat ze een van de beste Hazes ooit gemaakt is.

Lees meer over Amnesia Haze (Royal Queen Seeds)

4. Delahaze (Paradise Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Delahaze
 • 9-10 weken

Paradise Seeds wilde een echte super soort creëren met Delahaze. Er bestaat geen twijfel over, dat ze dit doel niet alleen bereikt hebben, maar eigenlijk de verwachtingen hebben overtroffen, kijkend naar de geweldige kwaliteiten van deze soort die het beste van Hazes combineert in één stellaire plant. Kweker krijgen niet zomaar een zeer robuuste plant die schittert met geduchte opbrengsten in de oogsttijd. Ze kan net zo tevreden stellen met haar weerstand tegen schimmels, wat Delahaze een goede keuze maakt, zelfs voor minder ervaren kwekers die gedoe willen minimaliseren tijdens de kweek. Ze heeft een opmerkelijk korte bloeitijd voor een Haze, met slechts 9 weken, hoewel sommige aanbevelen om haar één week meer te geven om de volledige omvang van haar smaak en aroma te verkrijgen. Als je haar intensieve smaak boeket proeft wat verfrissende citrus en Haze combineert, zal er geen sprake zijn van twijfel over de uitstekende kwaliteit van deze smoke. Ze zal een verheffende en euforisch high geven, die later verandert in een aangenaam pure en gerichte body buzz die lange tijd kan duren. Haar evenwichtige effect maakt Delahaze een geweldige smoke voor elk moment van de dag of nacht.

Lees meer over Delahaze (Paradise Seeds)

5. G13 Haze (Barney's Farm)

 • 80% sativa - 20% indica
 • G13 x Hawaiian
 • 65-70 dagen

G13 Haze van Barney's Farm is nog een andere top Haze soort die jaar na jaar awards wint. Ze won de tweede prijs in de algemene categorie op de High Times Cannabis Cup in 2006 en een jaar later, slaagde ze erin om de eerste prijs te winnen op de High Times Cannabis Cup in 2007. Wat G13 Haze uniek maakt onder alle top Haze soorten is haar Hawaiiaanse Sativa genetica, waardoor de soort een ​​exotisch tintje krijgt dat haar een favoriete soort maakt voor veel telers en cannabis liefhebbers. Haar kweken is verrassend gemakkelijk voor een Haze, omdat de plant een beheersbare 70-80cm zal blijven, waardoor ze de perfecte Haze is voor binnenkweek. Ze heeft ook een vrij korte bloeitijd van slechts 10-12 weken, nog een pluspunt als je haar wilt kweken. Haar G13 genetica samen met haar Hawaiiaanse kwaliteiten zorgen voor een krachtige smoke met een uitstekend aroma. Met 20% THC, zal ze een sterke cerebrale high geven, die energierijk en verheffend is en soms trippy en psychedelisch. G13 Haze is een geweldige Haze waarin alles gewoon perfect is!

Lees meer over G13 Haze (Barney's Farm)

6. Golden Haze (Devil's Harvest Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Super Silver Haze x Amnesia Haze
 • 65 dagen

Golden Haze van Devil's Harvest Seeds is een kruising van een Super Silver Haze met een extreem krachtige Amnesia Haze van de legendarische kweker Soma. Het is duidelijk dat met een dergelijke combinatie van super-soorten ​​er geen twijfel over bestaat dat de nieuwe creatie niets minder is dan spectaculair, of in dit geval een echt "gouden" juweel onder Haze soorten. Niet lang na de introductie van Golden Haze, kon het gerenommeerde tijdschrift High Times zich er niet van weerhouden om de soort hoog te prijzen. De redactie van het tijdschrift erkende dat Devil's Harvest slaagde in een verbazingwekkende prestatie: om een echte old-school soort naar onze tijd te brengen met een verhoogde potentie, iets dat voorheen niet makkelijk was. Devil's Harvest Seeds verbetert de soort verder, en optimaliseert met succes niet alleen haar kracht, maar ook haar geur, smaak en groei-kwaliteiten. Wanneer gerookt, zul je meteen de klassieke en altijd wenselijk Haze smaak opmerken. Gezien haar krachtige ouders, zal het niet verbazen dat haar high uiterst potent, cerebraal en energiek is, zoals je zou verwachten van een dergelijke topklasse Haze.

Lees meer over Golden Haze (Devil's Harvest Seeds)

7. Dutch Haze (Dutch Passion)

 • 90% sativa - 10% indica
 • Dutch Haze
 • 9-11 weken

Dutch Passion draagt hun naam niet voor niets. Door sommigen in de cannabis scène, de goeroes van cannabisteelt genaamd, wijden de jongens van Dutch Passion echt hun hart en ziel in hun werk. Dutch Haze is één van hun geweldige creaties, een kruising die alle uitstaande Haze kwaliteiten behoudt terwijl het een verminderde bloeitijd heeft, iets wat altijd wordt gezien als een groot pluspunt door de telers. Naast haar kortere bloeiperiode, blijft Dutch Passion een korte 80-120cm, wat betekent dat ze niet zo veel ruimte nodig heeft om te groeien als een aantal van haar andere Haze zussen. Ze heeft ook een natuurlijke weerstand tegen schimmels, wat betekent dat zelfs minder ervaren kwekers haar kunnen telen zonder veel gedoe. Als je nog enige twijfels hebt over de prestatie van Dutch Passion bij het creëren van deze soort, steek er eentje op en geniet van haar uitstekende kwalitatieve smoke. Je zal onmiddellijk de typische Haze buzz opmerken die cerebraal, energiek en verheffend is. Dutch Haze is een geweldige soort voor Haze liefhebbers en kwekers van alle niveaus!

Lees meer over Dutch Haze (Dutch Passion)

8. Super Silver Haze (Zativo Seeds)

 • 75% sativa - 25% indica
 • Haze x Skunk x Northern Lights
 • 10-11 weken

Super Silver Haze van Zativo Seeds is een mix tussen de beroemde Skunk, Haze en fantastische Northern Lights. Dit wetende zou genoeg kunnen zijn om enkele cannabis experts een idee te geven over de uitstekende kwaliteit van deze soort. Waar Super Silver Haze het meest bekend om staat, is haar spectaculaire high die wordt beschouwd als een van de beste Sativa highs onder cannabis soorten. Ze is ook indrukwekkend met uitzonderlijke opbrengsten, wordt groot als ze groeit - en er is natuurlijk haar verleidelijke smaak en aroma. Super Silver Haze heeft een intens kruidige smaak die perfect wordt geaccentueerd met enkele zoete tonen. Haar high combineert de effecten van een Sativa met die van een Indica. De Sativa kant zorgt voor een energieke en verheffende, creatieve en inspirerende smoke en haar Indica genetica zorgen voor de diepste niveaus van ontspanning. Het is duidelijk dat met een dergelijke potentie en groot effect, ze ook een ideale medicinale soort is die kan helpen bij het verlichten van chronische pijn, artritis, migraine, stress en angst.

Lees meer over Super Silver Haze (Zativo Seeds)

9. Critical Haze (Resin Seeds)

 • 60% sativa - 40% indica
 • Amnesia Haze x Critical Mass
 • 10-11 weken

Critical Haze van Resin Seeds is niet zomaar een old-school Haze. De naam van de soort geeft je misschien al een hint, ze is zeker "kritisch" - een naam waarvan we kunnen zeggen dat het een ietwat “mooiere” versie is om te zeggen dat ze is echt uitstekend is. Maar in alle ernst, als je weet dat een Amnesia Haze F1 werd gekruist met een Critical Mass, is er geen twijfel over de uitstekende kwaliteit van deze soort. Telers zullen genieten van het feit dat haar bloeitijd van 10 tot 11 weken nogal kort is voor een Haze en dat ze zich kunnen verheugen op een goede oogst met respectabele opbrengst van maximaal 400 gram per plant. Ze schijnt met de geweldige high, geur en smaak van haar legendarische Amnesia ouder en zal een geweldige smoke geven die onmiddellijk zal verbluffen met zijn kruidigheid en de zure fruitige tonen. Zoals je zou verwachten van een eersteklas Haze soort, heeft Critical Haze een zeer krachtig effect dat zeer lange tijd zal duren.

Lees meer over Critical Haze (Resin Seeds)

10. Dedoverde Haze (Humboldt Seeds)

Dedoverde Haze van Humboldt Seeds is een spectaculaire mix van Amnesia en een Californische Haze, wat zorgt voor een uiterst krachtige soort. Sommige van haar fenotypes zijn gemeten met maar liefst 24% THC, dus als we zeggen dat de creatie van Humboldt Seeds superkrachtig is, kun je wedden dat we het echt menen. Ondanks haar ongelooflijke potentie, onderscheidt Dedoverde Haze zich ook vanwege haar verbluffend korte bloeitijd voor een Haze, van slechts 10 weken en haar indrukwekkende productiviteit met tonnen super-harsachtige toppen. Terwijl ze niet bijzonder moeilijk om te kweken is, moeten kwekers weten dat ze een echte hongerige plant is en meer voedingsstoffen nodig kan hebben in vergelijking met sommige andere soorten. Haar iets hogere eisen aan voedingsstoffen worden echter zeker niet verspild. Al deze kracht gaat in het produceren van grote hoeveelheden terpenen die verantwoordelijk zijn voor haar zeer hoge THC-gehalte en ongelooflijke aroma. Maar wees voorzichtig als je deze Lady rookt, omdat het niet de eerste keer zou zijn dat minder ervaren rokers verleid worden door haar prachtige pittige en fruitige smaak en haar ongelooflijke potentie vergeten. Een of twee teugjes kan genoeg zijn om je te laten vliegen!

Lees meer over Dedoverde Haze (Humboldt Seeds)