Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 10 Beste Indica-dominant wietzaden

Indica cannabis planten hebben bredere bladeren en worden korter en bushier dan Sativa's, wat betekent dat Indica's doorgaans beter geschikt zijn voor de binnenkweek. Het effect van indica soorten is een fysieke body high, die ontspannend en kalmerend is. Dit maakt Indica ideaal om ’s avonds te roken als je wilt ontspannen en relaxen. Door hun kalmerende effect, kunnen Indica's een goede keuze zijn om te helpen bij de behandeling van slaapproblemen, chronische pijn, stress en angst. De meeste indica-dominante soorten hebben een sterke, zoete of penetrante geur hoewel ze verschijnen in vele verschillende smaakvariaties. Als je op zoek bent naar de perfecte Indica-dominante soort, kan onze lijst van de top 10 indica-dominante cannabis soorten je helpen!

1. Super Critical (Greenhouse Seeds)

 • Indica-dominant
 • Big Bud x Skunk x White Widow
 • 8 weken

Wanneer een kweker eersteklas soorten kruist zoals White Widow, Skunk en Big Bud voor een nieuwe creatie, zijn de verwachtingen natuurlijk hoog. Greenhouse Seeds overtreft deze verwachtingen met hun spectaculaire Super Critical. Dankzij haar krachtige voorouders, levert ze een zeer snelle-hitting en sterke fysieke high, die het hele lichaam ontspant en kalmeert. Met haar pure kracht om te relaxen, is Super Critical ook een goede medicinale soort die ideaal is voor de verlichting van chronische pijn. Ze is in het bijzonder goed geschikt als je haar wilt kweken met SoG en ScrOG stijl. In ideale omstandigheden, kunnen telers fantastische rendementen verwachten van ruwweg 800g/m² binnen en een ongelooflijke 1,2kg buiten. Met haar krachtige effect en spectaculaire opbrengsten, is Super Critical een echte krachtpatser van een plant!

Lees meer over Super Critical (Greenhouse Seeds)

2. Money Maker (Strain Hunters)

 • 70% indica - 30% sativa
 • Master Kush x Hindu Kush x Skunk
 • 8-9 weken

Money Maker van Strain Hunters, een kruising tussen Master Kush, Hindu Kush en Skunk is zo old-school als het maar zijn kan. Deze award-winnende soort verbergt haar Indica kant niet met haar korte en bushy groei en kleine internodiën. Hoewel ze enigszins meer voedingsstoffen nodig heeft vergeleken met andere soorten, zal ze belonen met een zeer snelle groei en gedijen in elk type medium zoals aarde, kokos, gekweekt met hydrocultuur of in aeroponic systemen. Zelfs beginners kunnen verbazingwekkende resultaten zien in een mum van tijd. Ze zal zeer compacte toppen groeien die het typische kushy en aardse aroma hebben voor een intensieve, diepe en aardse smoke die wordt aangevuld met fruitige noten. Money Maker zal een super-potente body high geven die je bodemloze diepten van ontspanning zal laten zien. Met haar verdovende effect, is ze ideaal voor de behandeling van pijn en slapeloosheid.

Lees meer over Money Maker (Strain Hunters)

3. Super Skunk (Sensi Seeds)

 • 80% indica - 20% sativa
 • Skunk x Afghani Hash Plant
 • 45-50 dagen

Skunk #1 is een van de baanbrekende soorten van Sensi Seeds. Met hun Super Skunk, was Sensi's doel om hun befaamde familie van Skunk soorten terug te nemen naar hun oorspronkelijke Afghani wortels. Zoals je kunt verwachten van Sensi Seeds, is het resultaat nog een stellaire soort. Sensi wist Skunk #1 te verbeteren en creëerde een moderne soort waarbij ze extra smaak en potentie hebben toegevoegd en gaven de soort een ​​boost in kweekprestaties en opbrengst. Super Skunk groeit enorm, met kristallen bedekte colas die zullen zorgen voor een overvloedige oogst van lekkere en harsachtige toppen. Ze is gemakkelijk te kweken en niet erg veeleisend, zodat zelfs nieuwe telers zich kunnen verheugen op een smoke met een buitengewoon krachtig effect. Maak je klaar voor een full-body ervaring en ze zal jou de diepste niveaus van ontspanning laten zien!

Lees meer over Super Skunk (Sensi Seeds)

4. Big Buddha Cheese (Big Buddha Seeds)

 • Indica-dominant
 • Skunk No. 1 (Cheese) x Afghani
 • 7-9 weken

Cheese is één van de meest populaire cannabis soorten in het Verenigd Koninkrijk. Over het algemeen wordt gezegd dat de soort is ontstaan ​​uit een zak met Skunk zaden in de late jaren 1980. Wat Cheese zo uniek maakt is haar intense kaas-achtige geur, een eigenschap die haar onmiddellijk populair maakte in de cannabis scene en onder vele kwekers en telers. Big Buddha Seeds wilde in de vroege jaren 2000 een zaad versie maken van de beroemde soort met de hulp van een top Afghani. De rest is geschiedenis. Big Buddha Cheese won in 2006 onmiddellijk de Cannabis Cup en vanaf toen steeg de populariteit van de nieuwe kruising. Vandaag de dag is het de meest populaire Cheese kruising in zaadvorm. Big Buddha Cheese combineert haar handelsmerk van kaas-aroma met zoete en tropische noten. Cultivars en kenners houden van Big Buddha Cheese voor haar enorme opbrengsten en super-potente toppen. Haar high is energiek en verheffend, zeer helder en duurzaam.

Lees meer over Big Buddha Cheese (Big Buddha Seeds)

5. Blueberry (Dutch Passion)

 • 80% indica - 20% sativa
 • Blueberry
 • 9 weken

De originele Blueberry is de meest populaire van de Blue familie van cannabis soorten die bestaat uit haar en haar zussen Blue Velvet, Blue Moonshine, Blue Heaven en Flo. Ze kreeg haar naam vanwege haar prachtige en authentieke bosbessen smaak en aroma en haar mooie bloemen die rijpen van rood naar paars naar een mooi bosbessen blauw. Met genetica van enkele van de beste Afghani Indica en Thaise Sativa's, alsmede met kleine Mexicaanse invloeden, produceert ze zeer harsachtige toppen die elke kweker zullen verrukken. Zoals je zou verwachten van een eersteklas soort, zoals Dutch Passion's Blueberry, nam ze al verschillende prijzen mee naar huis, zoals de 2000 Cannabis Cup waar ze de wedstrijd domineerde. Haar roken is een ervaring, niet alleen voor haar frisse en fruitige bosbessen aroma, maar ook voor haar aangename high, die euforisch is en enkele uren kan duren.

Lees meer over Blueberry (Dutch Passion)

6. LSD (Barney's Farm)

 • 70% indica - 30% sativa
 • Skunk #1 x Mazar
 • 60-65 dagen

Barney's Farm kweekte hun LSD cannabis soort met de hulp van de top genetica van Skunk #1 en Mazar-I-Sharif. Het resultaat is een spectaculaire plant die groeit met een grootse kracht en robuustheid. Telers houden ervan dat ze resistent is tegen vele ziekten en dat ze haar bijna overal kunnen groeien zonder gedoe. LSD van Barney's Farm zal belonen met respectabele opbrengsten van ongeveer 600g/m², terwijl ze ​​om een ​​vrij korte bloeitijd vraagt van slechts 8-9 weken. Zoals sommigen misschien kunnen raden van de naam van de stam, staat LSD van Barney's Farm bekend om haar krachtige high die een zeer trippy en psychedelische ervaring kan geven in combinatie met een niet minder krachtige ontspannen body stone. Sommige van haar fenotypes werden gemeten met maar liefst 24% THC. Haar smoke heeft een intensief, aards en muskus kastanje aroma.

Lees meer over LSD (Barney's Farm)

7. Critical Mango (Zativo Seeds)

 • 75% indica - 25% sativa
 • Critical 47 x Somango
 • 8-9 weken

Twee van de meest robuuste en vruchtbare soorten, Critical 47 en Somango, hielpen bij het creëren van Zativo's Critical Mango. Deze 75% Indica wordt binnenshuis niet erg lang, maar dit kan een voordeel zijn voor iedereen die het sluiks wil houden of wanneer kweekruimte beperkt is. Buitenshuis kunnen sommige planten echter gemakkelijk een hoogte van 2 meter of meer bereiken in optimale omstandigheden. Laat haar bescheiden omvang je niet voor de gek houden, de opbrengsten van Critical Mango maken het meer dan goed! In een typische binnen-kweekruimte kan ze tot 525-575g/m² opleveren en wel 600g/plant in de buitenlucht, dankzij haar vruchtbare Critical 47 genetica. Van haar Somango ouders kreeg ze een zeer fruitige geur en aangename zoete smaak, waardoor kenners meteen verliefd op haar worden. Critical Mango levert een even aangename high, die creativiteit en inspiratie verhoogt voor de perfecte smoke gedurende de dag.

Lees meer over Critical Mango (Zativo Seeds)

8. Critical (Royal Queen Seeds)

 • 60% indica - 40% sativa
 • Afghani x Skunk
 • 7-8 weken

Critical van Royal Queen Seeds is een van die soorten waarbij alles perfect in balans is. Met haar robuustheid en kracht, haar enorme opbrengsten, geweldige smaak en verbazingwekkende aroma en last but not least het gemak als je haar wilt kweken, is Critical een all-time favoriet in de cannabis scene. Voor cultivars, is Critical van Royal Queen Seeds het marktgewas van keuze, aangezien ze keer op keer zal belonen met grote opbrengsten in een verbazingwekkend korte 7 weken. Haar beheersbare korte gestalte van minder dan 1 meter binnenshuis maakt haar perfect voor alle soorten kweekruimten, maar het draait allemaal om opbrengst met haar korte internodium afstand en dikke toppen. Dit maakt Critical de perfecte plant voor discrete kwekers die niets willen opofferen. Kwantiteit is zeker niet alles als het gaat om cannabis, en dit is waar Critical aantoont waarom ze zo populair is. Ze biedt een echte kwalitatieve smoke die een mooie body stone geeft welke zal voortvloeien in een diepe en gelukzalige ontspanning.

Lees meer over Critical (Royal Queen Seeds)

9. OG Kush (Dinafem)

 • 75% indica - 25% sativa
 • Lemon Thai/Pakistani x Chemdawg
 • 55 dagen

OG Kush, Dinafem’s kruising tussen een Lemon Thai/Pakistani en een Chemdawg, geniet van grote populariteit over de hele wereld. De exotische kruising is vooral populair in Californië waar de soort een favoriet is onder beroemdheden en cannabis kenners. OG Kush is een snel bloeiende soort die een punch heeft en zal groeien met verbluffende resultaten met slechts wat basiszorg. Dit maakt haar een geweldige plant ook voor de minder ervaren kwekers. Ze groeit zeer dichte, super-harsachtige toppen die een zeer intensieve geur en aroma hebben, een handelsmerk van OG Kush dat ook een hint is van de geweldige kwaliteit van haar smoke. Haar smaak is zeer fruitig, een mix van bessen en citrus met wat duidelijk aanwezige Diesel noten. Dinafem's OG Kush levert een zeer krachtig effect dat begint als een cerebrale high en dan evolueert naar een diep ontspannende body high.

Lees meer over OG Kush (Dinafem)

10. Lemon OG Kush (DNA Genetics)

 • 60% indica - 40% sativa
 • Lemon Skunk x The OG #18
 • 8-9 weken

DNA Genetics wilde hun Lemon genetica naar een volgend level brengen en dat is precies wat ze hebben gedaan met hun Lemon OG Kush. Deze kruising tussen Lemon Skunk en OG #18 zorgt voor een fantastische rookervaring met een geweldige smaak en effect. Kwekers zullen tevreden zijn met het feit dat Lemon OG Kush een korte bloeitijd heeft van rond de 8-9 weken. In deze periode zal ze zorgen voor een respectabele oogst van rond de 550g/m² eersteklas wiet met lemon smaak en geur.

Lees meer over Lemon OG Kush (DNA Genetics)