Super Skunk (Sensi Seeds)

Super Skunk is een kruising van Skunk en Afghani en sleepte in 1990 direct na het uitbrengen de Cannabis Cup in de wacht. Deze 80% Indica plant heeft 45-50 dagen bloeien nodig om zeer grote oogsten van extreem krachtige wiet te produceren. Wees gewaarschuwd: Deze wiet vraagt meer ervaring in het roken dan in het kweken. Anders wensen we je een prettige wedstrijd!

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Skunk x Afghani Hash Plant
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
3 zaden € 21.00
10 zaden € 21.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Super Skunk: Sensi's eersteklas kweekproject dat alles heeft veranderd

SUPER SKUNK - HERKOMST EN GENETICA

Nadat de allereerste Super Skunk werd geoogst, gedroogd en uitgehard, gerookt en verspreid - waren er schokgolven van opwinding voelbaar in de gehele cannabisindustrie van de jaren '90. Ze kreeg hetzelfde lof als de Skunk#1, als zijnde een super stabiele, betrouwbare en consistente soort. Ze tilde Afghaanse superkwaliteit naar een geheel hoger niveau - vandaar het woord "Super" in de naam. Het is een kruising tussen een superieure Afghani Hash Plant en de beste Skunk die beschikbaar was. Met meer gewicht en smaak toegevoegd aan het rookprofiel, maar met een zwaardere fysieke stone, is het geen wonder dat Super Skunk op slag een Cannabis Cup winnaar werd. Nu, bijna 30 jaar later, zijn de eersteklas toppen nog steeds in veel dispensaria, social clubs, en persoonlijke voorraden te vinden.

SUPER SKUNK - IN DE KWEEKRUIMTE EN BUITEN

Je vindt het vast fijn om te weten dat je de keuze hebt tussen reguliere en feminized zaden. Als overwegende indica soort, en zich als zodanig gedragend, zou een korte bloeiperiode van 45-50 dagen voldoende moeten zijn om de toppen te laten rijpen. Perfect voor binnenkweek, waar men de voorkeur geeft aan planten van gemiddeld formaat, die echter buitengewoon zware toppen produceren. Buiten breidt ze zich naar alle waarschijnlijkheid zo veel mogelijk uit, maar ze blijft trouw aan haar Afghaanse herkomst door een struik te blijven van gemiddeld formaat. Oogst tegen het einde van september of aan het begin van oktober en je zult versteld staan van de grote en consistente opbrengsten die ze produceert.

SUPER SKUNK - GEUR, ROOKERVARING EN HIGH

Super Skunk van Sensi Seeds is alweer zo'n soort die je echt beter moet leren kennen. Ze is een standaard onder de wietsoorten geworden, dankzij haar grote succes na haar creatie in de jaren '90. Kennismaken met haar geur, rookervaring, en haar effecten, zal je extra overtuigen van dat het een fantastische tijdloze wietsoort is. Ze ruikt zoet, kruidig, hasj-achtig, en wat bitter met een vleugje zure muskus. Als je er eentje opsteekt, overheersen de zoetheid en kruidigheid, maar gebruikers met sterke smaakpapillen zullen de perfect gecombineerde zure en bittere ondertonen oppikken. De high is, net als de plant, helemaal compleet, en veroorzaakt een evenwichtige en langdurende mentale en fysieke high. Het effect is zowel lichamelijk verzachtend als creatief inspirerend, en daar zijn de meeste gebruikers naar op zoek.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds