1 - Plant Of The Year (Soft Secrets Magazine) 2014
1 - Tipo Forte Bologna 2008
2 - High Times Cannabis Cup 1999
2 - High Life Cup 2002

Mazar (Dutch Passion)

Deze klassieke Indica uit de jaren '80 is al vele malen bekroond. Ze is een kruising tussen Skunk #1 en Afghani genetica. Mazar ontwikkelt zich in een kerstboom vorm en de toppen worden zo groot en zwaar dat de plant aan het einde van de bloei ondersteund moet worden. Ze produceert ook sterke geuren, maar smaakt zoet en aards met vleugen hash en citrus.

Genetica Indica-dominant
Ouders Skunk #1 x Afghani
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 19.5%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.95
€ 34.95
3 zaden € 34.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Plant Of The Year (Soft Secrets Magazine) 2014
1 - Tipo Forte Bologna 2008
2 - High Times Cannabis Cup 1999
2 - High Life Cup 2002
Beschrijving
Beschrijving

Mazar: Deze indica is het pronkstuk van Dutch Passion

De reis van deze soort begon in de jaren '80. Dutch Passion geloofde dat deze soort wel eens uit kon groeien tot spectaculaire wiet. Jarenlang hebben ze de genetica verbeterd, door de beste fenotypen te stabiliseren en te selecteren. In 1997 stuitten ze op een fenotype van ongelooflijke waarde, en noemden haar Mazar. Mazar heeft verschillende prijzen gewonnen sinds haar opkomst; ze heeft de 1e prijs in de wacht gesleept op de Tipo Forte, in Bologna in 2008, en werd uitgeroepen tot "Plant van het Jaar" door Soft Secrets Magazine in 2014.

MAZAR - GROEI EN AROMA'S

Deze soort lijkt op een kerstboom. Je kunt van de Mazar stevige zijtakken verwachten, die de zware en compacte toppen dragen. Het is een sterke soort; beginnersfouten worden je meestal vergeven. Binnen en buitenkwekers kunnen opbrengsten in overvloed verwachten waardoor je mogelijk extra ruimte nodig hebt in de uithardingsperiode. Mazar wordt niet groot, perfect voor kleine en verborgen plantages. Na 8.5 bloeiweken is ze klaar voor de oogst. Zodra de toppen helemaal rijp zijn, ruik je fantastische aardse en citrusachtige aroma's. De smaken doen je denken aan Afghani hasj, met dennen ondertonen.

MAZAR - GENETICA EN EFFECTEN

Mazar is afkomstig van Skunk #1 en hoogwaardige Afghani genetica. Deze indica-dominante soort veroorzaakt meditatieve vibes en ontspannen gevoelens. Als je wilt relaxen, chillen, en wilt nadenken over de mysteries in het universum, dan is Mazar de perfecte soort. Ze is zeer krachtig, met een THC-gehalte van 19,5%. Je voelt je hiermee binnen de kortste keren super fijn.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion