2 - Copa Cannabis Uruguay (Indoor) 2013

Freddy's Best (Dutch Passion)

Freddy Krueger, de seriemoordenaar uit de film, heeft weinig te maken met deze sativa dominante driewegskruising van Dutch Haze, Chocolope en een andere, niet gelabelde sativa strain. Haar naam komt van Freddy, een van de "Masters at Work" bij Dutch Passion. Vlak voor zijn pensioen creëerde hij dit Sativa-MONSTER om toekomstige generaties te shockeren met een bizar sterke high.

Genetica 95% sativa - 5% indica
Ouders Chocolope x Dutch Haze x sativa/Haze
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 15-20%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - Copa Cannabis Uruguay (Indoor) 2013
Beschrijving
Beschrijving

Freddy's Best: Freddy heeft een zeer beestachtige soort nagelaten

Freddy's Best van Dutch Passion jaagt de negatieve vibes weg. De meester kweker "Freddy" heeft dit beest gecreëerd voordat hij afscheid nam van Dutch Passion. Het is niet alleen zijn soort, het is zijn nalatenschap, die nog vele kweekgeneraties zijn vruchten af zal werpen. Deze sativa-dominante soort veroorzaakt volmaakte highs, waar velen van kunnen genieten.

FREDDY'S BEST - EFFECTEN EN GENETICA

Deze 95% sativa en 5% indica soort veroorzaakt zeer energieke highs. Als je op zoek bent naar een extra adrenaline boost, dan zit je goed met Freddy's Best. Na het kruisen van verschillende geweldige soorten - Chocolope, Dutch Haze en andere sativa Haze genetica - is Freddy's Best ontstaan. Dankzij de veelzijdige genen nemen de veroorzaakte highs de gebruiker mee op een intrigerende reis. De THC levels liggen tussen de 15-20%. Freddy's Best is een zeer krachtige soort, nieuwe gebruikers moeten op hun hoede zijn.

FREDDY'S BEST - GROEI

Binnen en buitenkwekers kunnen gemiddelde opbrengsten verwachten. Professionele kwekers kunnen echter serieuze hoeveelheden met kristallen-bedekte toppen oogsten. Na slechts 8.5 bloeiweken is Freddy's Best klaar voor de oogst. Freddy heeft ervoor gezorgd dat zijn erfgoed gemakkelijk te kweken is. Beginnende kwekers kunnen deze soort dan ook uitproberen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de toppen groot en compact kunnen worden. De luchtvochtigheid moet niet te hoog zijn in de laatste fase van de bloei, om schimmel te voorkomen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion