Snow Bud (Dutch Passion)

Snow Bud is een cannabis soort die werd gekweekt en geselecteerd in de besneeuwde Zwitserse Alpen. Deze hybride mix van Afghani x South African genen, geeft haar een soepele, Skunky smaak die kruiden met aardse vochtigheid mengt. Ze wekt een milde, opwekkende high op. Snow Bud is bestand tegen schimmels en ziekten, bloeit in 7,5 week en produceert gemiddelde oogsten. Geweldig voor de buitenteelt.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Afghani x South Africa
Bloeitijd 7.5 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1.8-2.2m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.95
3 zaden € 24.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Snow Bud: Kijk papa, het sneeuwt! Nee dat zijn slechts de trichomen mijn kind.

Melkwitte kristallen bedekken argeloos de prachtig lichtgroene bloemkelken en kleine blaadjes die de hele plant stralend versieren en er voor zorgen dat ze een lust voor het oog is. Dat is nu typisch een Snow Bud. Dutch Passion besloot om de Zwitserse Alpenweiden in te trekken om aldaar deze strain te selecteren en te stabiliseren. Deze bestendige strain die zowel sativa- als indica-genetica bevat zorgt voor een solide high. In de noordelijke streken zullen de buitenkwekers haar liefdevol omarmen.

SNOW BUD - GENETICA, EFFECTEN EN AROMA'S

Snow Bud bestaat voor 60% uit sativa en 40% indica-genetica die er samen voor zorgen dat de high veelzijdig is. De inspirerende gewaarwordingen verschijnen direct na consumptie van deze strain. Na verloop van enige tijd evolueert de high in een meer ontspannend indica gevoel, het bewustzijn ontspannen chillend. Het THC-gehalte wordt medium geacht, maar de high is er daarom niet minder krachtig door. Dutch Passion bracht hun beste Afghaanse en Zuid-Afrikaanse genetica bijeen om Snow Bud te produceren. Zoals we allemaal weten zijn Afghaanse strains vermaard om de indica-kenmerken, terwijl Zuid-Afrikaanse strains een potente sativa uitstraling heeft. Deze cultivar heeft een verrukkelijk kruidig kaneelaroma en een perfect skunky gevoel.

SNOW BUD KWEEK

Dutch Passion zorgt er voor dat Snow Bud perfect geschikt is voor de buitenkweek, door het kweken, selecteren en hybridiseren van de planten in de Zwitserse Alpen. Ze selecteerden de fenotypes met de kortste bloeitijd en meeste weerstand tegen koudere klimaten. Zo komt het dat Snow Bud een bloeiperiode heeft van slechts 7,5 weken. Zowel binnen- als buitenkwekers kunnen een royale oogst tegemoet zien. Snow Bud wordt gemiddeld 180-220cm hoog.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion