Mekong High (Dutch Passion)

Mekong High van Dutch Passion, gekweekt van landras sativa's rechtstreeks uit de Vietnamese jungle, is een sativa dominante hybride met een torenhoog, cerebraal effect. Ze bestrooit de geest met gelukzaligheid en euforie, terwijl ze het lichaam ontspant; perfect voor sociale situaties. Als je zoekt naar old-school sativa zaligheid, dan is Mekong High wat voor jou. Ze bloeit in 8,5 week.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Landrace sativa
Bloeitijd 8.5 weken
THC% 15%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1.5-2m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Mekong High: Sativa-dominante kruising uit de mystieke jungle van Vietnam en Laos

Dutch Passion heeft de enige echte Mekong High, voor de avonturiers die landsoortige cannabis willen ervaren uit de magische jungle van Laos en Vietnam. Deze soort veroorzaakt mystieke sativa highs en intrigerende vibes. Geweldige effecten, grote opbrengsten, en betrouwbare groei kun je van Mekong High verwachten. Deze soort belichaamt de pure kracht van Zuidoost-Aziatische landsoorten.

MEKONG HIGH - GENETICA EN EFFECTEN

Dutch Passion is afgereisd naar de diepten van de Vietnamese en Laotiaanse jungle om eeuwenoude landsoorten te verzamelen. Ze hadden één doel in gedachten; de oeroude pracht van deze unieke landsoorten in handen krijgen en verspreiden. Mekong High bestaat voor 75% uit sativa en voor 25% uit indica genetica, die zorgen voor unieke highs. Bij het nemen van een trekje van deze wiet ervaar je een creatieve boost en word je erg spraakzaam. Mekong High is de perfecte soort voor sociale gelegenheden en artistieke activiteiten. Het THC-gehalte is maximaal 15%; een mooie, gemiddelde hoeveelheid cannabinoïden.

MEKONG HIGH - GROEI

Buiten wordt Mekong High ongeveer 150-200cm hoog. Zowel binnen als buitenkwekers kunnen royale oogsten verwachten. Het duurt ongeveer 8.5 weken voordat Mekong High klaar is met bloeien. Buiten gekweekt doen de highs en aroma's van Mekong High de gebruiker denken aan goede, oude landsoortige sativa's uit de jaren '70. Ook is de soort zeer geschikt voor binnen kweek of voor kweek in een kas, gezien de verhoogde kracht van Mekong High bij binnen kweek. Deze soort is uniek; het is zeldzaam om Vietnamese/Laotiaanse sativa landsoortige genetica in handen te hebben.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion