Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Autoflowering Dutch Passion

Zativo's vijf bestverkopende autoflowering varianten van Dutch Passion

Dutch Passion werkt al sinds de jaren '70 met cannabis en richtte in 1987 haar eigen zadenbank op. Binnen Dutch Passion wordt vastgehouden aan drie basisprincipes: Het verzamelen en kweken van cannabis genetica voor de beste kweekresultaten, voortdurend innoveren (zoals de creatie van feminized planten) en tot slot het op niveau houden van een uitmuntende klantenservice.

Autoflowering zaden of AutoFem cannabis zaden, zoals Dutch Passion ze noemt, produceren planten die automatisch bloeien. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over lichtschema's en planten overschakelen in bloei zoals je dat zou doen met niet-autoflowering soorten. Autoflowering soorten zijn zeer gemakkelijk om te kweken en ze zijn in het bijzonder geschikt voor beginners in de cannabis kweek. Je kunt autoflowering soorten kweken van zaad tot oogst in het kader van een permanente lichtcyclus van 20 uur. De planten zullen beginnen te bloeien na een vegetatieve periode van 3-4 weken en je kunt je verheugen op oogsten over 10-11 weken na het ontkiemen. Moderne autoflowering cannabis soorten kunnen dezelfde kwaliteit toppen produceren als traditionele soorten. Zie onze lijst van de top 5 autoflowering Dutch Passion zaden voor de beste autoflowering cannabis soorten.

1. AutoUltimate (Dutch Passion)

 • Autoflowering Indica/Sativa
 • The Ultimate x AutoMazar
 • 10 weken van zaadje tot oogst

AutoUltimate van Dutch Passion is een kruising tussen The Ultimate en AutoMazar. Hierdoor is een autoflowering 60% indica en 40% sativa hybride ontstaan die in 10 weken na ontkieming van de zaden kan worden geoogst. De frisse smaak en opwekkende high van de originele The Ultimate en de robuustheid en langdurige high van AutoMazar worden gecombineerd in deze soort. AutoUltimate wordt ongeveer 80-100cm hoog en produceert consistent flinke oogsten. Deze oogsten bestaan uit zoete, kleverige toppen met veel hars, waardoor de gebruiker geniet van een zeer gebalanceerde high. AutoUltimate kan ook buiten worden gekweekt, zolang het klimaat maar gematigd is.

Lees meer over AutoUltimate (Dutch Passion)

2. Think Different (Dutch Passion)

 • Sativa-dominant autoflowering
 • AK420
 • 10-11 weken van zaadje tot oogst


Think Different van Dutch Passion is een 40% indica en 60% sativa autoflowering hybride, afkomstig uit AK420 genetica die werden gekruist om een autoflowering te maken met wat extra voordelen. Dit is een zeer veerkrachtige en consistente cannabisplant die zoete en harsachtige toppen produceert, zodat de gebruiker geniet van een typische, opwekkende, sativa high. Daarnaast is ze zeer eenvoudig te kweken in een korte periode, terwijl de oogsten nog steeds zeer groot zijn: 100 tot 300g per plant. Think Different is ideaal voor beginners, maar ook voor de meer gevorderde kwekers die haar potentieel vast nog verder zullen versterken. De beste resultaten worden behaald in een ScrOG setup met krachtige verlichting, maar ze kan ook buiten worden gekweekt in gematigde of warme klimaten.

Lees meer over Think Different (Dutch Passion)

3. AutoMazar (Dutch Passion)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Original Mazar x indica auto
 • 10 weken van zaadje tot oogst

AutoMazar van Dutch Passion is een kruising tussen de meervoudige cupwinnaar Mazar en een autoflowering indica en ruderalis hybride. Het resultaat is een autoflowering 50% indica en 50% sativa hybride die in 10 weken na ontkieming kan worden geoogst. Ze heeft niet alleen een korte doorlooptijd, maar ook een hoge weerstand tegen ongedierte, ziektes en schimmel. Voeg hieraan toe dat ze zeer eenvoudig te kweken is en consistente oogsten produceert van ongeveer 50-125g/plant en dan is al snel duidelijk waarom ze zo populair is. De toppen hebben een soepele en delicate smaak en zorgen voor een indica-gerelateerde, zware, lichamelijke buzz.

Lees meer over AutoMazar (Dutch Passion)

4. AutoBlueberry (Dutch Passion)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Blueberry x indica auto
 • 10 weken van zaadje tot oogst

AutoBlueberry van Dutch Passion is een autoflowering 80% indica en 20% sativa hybride die het resultaat is van een kruising tussen de meervoudig cup winnaar Blueberry met een autoflowering indica en ruderalis hybride. Het kweken van AutoBlueberry is met name handig als je de doorlooptijd wil verkorten. Deze soort kan binnen 10 weken na het ontkiemen van de zaden worden geoogst en produceert een gemiddeld grote opbrengst, die echter van ontzettend goede kwaliteit is. De smaken en het effect van het Blueberry erfgoed worden duidelijk bij het roken: Het aroma is intens zoet en de smaak is fruitig, terwijl kan worden genoten van een extreem krachtige, lichamelijke stone. Om deze reden is ze een grote favoriet bij connaisseurs.

Lees meer over AutoBlueberry (Dutch Passion)

5. AutoBlackberry Kush (Dutch Passion)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Blueberry x Kush x ruderalis
 • 10 weken van zaadje tot oogst

AutoBlackberry Kush van Dutch Passion is ontstaan uit een kruising tussen Blueberry met een mysterieuze autoflowering Kush soort. Dit heeft geleid tot een autoflowering 80% indica en 20% sativa hybride die in slechts 10 weken na ontkieming kan worden geoogst. Tegen het einde van de bloeiperiode zullen de bladeren en toppen donkerder kleuren en grote hopen kleverige toppen produceren. Deze toppen zullen de zoete en fruitige smaak bezitten van de Blueberry ouder, maar ook een aardse, krachtige Kush smaak. Er wordt een sterke, lichamelijke stone opgewekt die goed gebalanceerd is en lang aanhoudt. AutoBlackberry Kush is een eenvoudig te kweken en visueel aantrekkelijke plant die constante opbrengsten produceert en een hoogte bereikt van 75 tot 100cm.

Lees meer over AutoBlackberry Kush (Dutch Passion)