AutoUltimate (Dutch Passion)

AutoUltimate, een mix van The Ultimate x AutoMazar, is de autoflowering variant van een van Dutch Passions bestverkopende soorten. Ze is zeer eenvoudig te kweken, veerkrachtig en groeit uitbundig, dankzij haar genetica van topklasse. Ze bezit ook een zeer zoete smaak en aroma en de rook wekt een gebalanceerde high op. AutoUltimate ontwikkelt zich in 10 weken van zaadje tot oogst.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders The Ultimate x AutoMazar
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) 80-100cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Ultimate: de ultieme autofloweringsoort van Dutch Passion

De kwekers van Dutch Passion staan bekend om het kweken van stevige cannabisplanten die sterke en veerkrachtige genen bevatten. Auto Ultimate is een perfecte autofloweringsoortdie geweldige toppen met sterke veerkracht en een overvloed aan hars ontwikkelt. Deze cultivar is ontstaan uit een hybridisatie van de Ultimate met de beroemde Auto Mazar. Dutch Passion beschouwt de Auto Mazar als de ultieme autofloweringsoort. Auto Ultimate heeft simpelweg de ultieme ouders.

AUTO ULTIMATE - GENETICA EN THC-GEHALTE

Met perfecte indica- en sativagenen wekt Auto Ultimate een lichamelijk stoned effect op, dat uitmondt in een opwekkende en energieke high. Het hangt van de consument af hoe de high ervaren wordt. De veelzijdige sensaties en gevoelens kunnen zich namelijk op vele manieren manifesteren. Auto Ultimate bevat een gemiddeld THC-gehalte. Het is gebruikelijk voor autofloweringsoorten dat zij een lager THC-gehalte hebben vanwege de ruderalisgenen. Dutch Passion heeft het THC-gehalte laten stijgen door een reeds bestaande autofloweringsoort met een behoorlijk TCH-gehalte toe te voegen: de Auto Mazar.

AUTO ULTIMATE – TEELT

Het kost Auto Ultimate slechts 10 weken om de levenscyclus van zaad tot oogst te beëindigen. Deze autofloweringsoort is door professionals geselecteerd en gestabiliseerd. Je kan soortgelijke fenotypen verwachten in je hele wiettuin. Bij het kweken binnenshuis kun je hoge opbrengsten verwachten. De stengels zullen gevuld zijn met enorme, dikke toppen. Kwekers die buitenshuis kweken kunnen verwachten dat hun groeiplek vol komt te staan met sappige knoppen, gehuld in een zee van kristallen. Auto Ultimate wordt ongeveer 80-100 cm hoog.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion