StarRyder (Dutch Passion)

StarRyder, een kleine, hoogproductieve, eenvoudig te kweken, all-star, autoflowering strain is de uitkomst van een succesvolle samenwerking tussen Dutch Passion en Joint Doctor. De rook is subtiel en zoet en ze wekt een krachtige, snel inslaande, geestelijke en lichamelijke high op. StarRyder vraagt 10-12 weken van zaad tot oogst en produceert 100-200g/plant onder optimale omstandigheden.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Isis x indica auto
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% 15-19%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 100-200g/plant
Hoogte (binnen) 50cm
Opbrengst (buiten) 100-200g/plant
Hoogte (buiten) 50cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 31.00
3 zaden € 31.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

StarRyder: Dutch Passion werkte met Joint Doctor met uitmuntende cannabis als gevolg

De kwekers bij Dutch Passion hebben een grote passie voor het produceren van soorten van hoge kwaliteit. StarRyder is hun autoflowering trots, gecreëerd in samenwerking met Joint Doctor. Door een Isis sativa kloon te combineren met een van Joint Doctor's indica-domiante autoflowers, zag StarRyder het levenslicht. Het is belangrijk op te merken dat Joint Docter de autoflowering pionier is die de eerste LowRyder varianten ontwikkelde.

STARRYDER - KWEKEN EN OOGST

Deze soort voltooit haar levenscyclus na ongeveer 10-12 weken, van zaad tot oogst. Ze heeft iets langer nodig dan andere autoflowering varianten, maar daar is de kwaliteit ook naar. StarRyder wordt ongeveer 50cm hoog en is dus een kleine, maar krachtige plant. Onthoud dat je aanvullende voedingsstoffen minimaliseert vanwege de autoflowering genetica. De opbrengst hangt grotendeels af van de ervaring en kennis van de kweker. Binnen kan ongeveer 100-200g/plant worden verwacht en buiten zal ongeveer dezelfde opbrengst worden geproduceerd. Hogere opbrengsten van 200g+/plant komen regelmatig voor bij hydro projecten.

STARRYDER - THC EN EFFECT

StarRyder ziet eruit als een miniatuur kerstboom die de geest verlicht na consumptie. De THC-niveaus zijn extreem hoog voor een autoflowering soort; reken op ongeveer 15-19% THC, verborgen in de kristallen die comfortabel rusten op de bloemkelken en suikerblaadjes. Vanwege de indica en sativa genetica in StarRyder, kan een allround high worden verwacht. Een opwekkende, stimulerende en vrolijke high zal verschuiven naar een soepele en ontspannende indica sensatie. Perfect voor sociale evenementen of om thuis lekker gek te doen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion