1 - Copa del Mar Argentina (Category Hash) 2013

Hollands Hope (Dutch Passion)

Hollands Hope van Dutch Passion was een van de eerste cannabis soorten aangepast aan het koudere, Hollandse klimaat, waardoor ze letterlijk Hollands Hoop werd voor de buitenteelt. Ze heeft dan ook een flinke cult status onder buitentelers en is ze tot op heden favoriet gebleven. Ze is betrouwbaar en produceert tot 1000g/plant (afhankelijk van omstandigheden) na een bloeiperiode van 8 weken.

Genetica Indica-dominant
Ouders Hollands Hope
Bloeitijd 8 weken
THC% 14.5%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) 1-2m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Copa del Mar Argentina (Category Hash) 2013
Beschrijving
Beschrijving

Hollands Hope: Deze Dutch Passion soort geeft de cannabis gemeenschap hoop

Dutch Passion biedt ons de ultieme Nederlandse soort, namelijk Hollands Hope. Het is een fantastische, veel-opbrengende soort, die perfecte highs veroorzaakt. Deze soort is zo populair in Nederland, dat de plant zelfs een rol heeft gespeeld in een tv-serie genaamd "Hollands Hoop", de Nederlandse vertaling van haar mooie naam. Ze heeft de 1e prijs gewonnen op de Copa del Mar Argentina in 2013. Met haar krachtige en ontspannen effect, kun je niet anders dan ermee instemmen dat deze soort letterlijk Holland's Hoop is.

HOLLANDS HOPE - GROEI

Deze soort is speciaal ontwikkeld om in het koude Nederlandse klimaat te kunnen gedijen. Hollands Hope kan omgaan met lagere temperaturen, hogere luchtvochtigheid en bloeit slechts 8 weken. Ze is klaar voor de oogst voordat de vorst zijn intrede doet. De opbrengsten zijn fantastisch; buiten kwekers kunnen 1000g/plant verwachten van de meest beestachtige wiet ooit. Binnen kwekers worden ook beloond met rijkelijke hoeveelheden. Binnen blijft Hollands Hope relatief klein, terwijl ze buiten zo'n 100-200cm hoog kan worden. Dutch Passion zorgt ervoor dat kwekers de hoeveelheid voedingsstoffen moeten verlagen, anders krijgen de planten grotere bladeren, en wordt de productie van de toppen verminderd.

HOLLANDS HOPE - GENETICA EN EFFECTEN

Deze soort wordt in Nederland buiten gekweekt sinds de jaren '80. Als resultaat is Hollands Hope helemaal gewend geraakt aan het Nederlandse klimaat. Ze veroorzaakt perfecte ontspannen highs, door haar indica dominantie. Het lichamelijke stoned effect is net zo strak als Nederlandse fietspaden. De THC levels van 14.5% maken van deze schoonheid een vrij krachtige soort; je voelt je stoned, maar ook functioneel.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion