SnowStorm 2 (Dutch Passion)

IJzige toppen, bedekt met een witte laag sneeuwdiamanten. Wat klinkt als Hugh Hefners kerstfeestje, is in feite een hoogwaardige, autoflowering variant met extreme kracht, gebaseerd op de beroemde Orange Bud. Een grote centrale top krijgt bijval van tien of meer kleinere, die ook enthousiast produceren. SnowStorm 2 beëindigt haar levenscyclus in 10-11 weken.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Orange Bud x auto
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% 7-12%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 50-150g/plant
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

SnowStorm 2: Dutch Passion presenteert prachtige, met sneeuw bedekte toppen

SnowStorm 2 is een ongelooflijke autoflowering variant die veel sprankelende, melkachtige kristallen produceert, alsof de plant bedekt is met een deken van sneeuw. Dutch Passion besloot deze yeti-soort te produceren voor echte cannabis liefhebbers. De high is ongelooflijk en de aroma's zullen de zintuigen van de kweker absoluut verwennen.

SNOWSTORM 2 - GROEI

Deze autoflowering variant voltooit haar levenscyclus na slechts 10-11 weken, van zaad tot oogst. De kweker zal in no-time prachtige SnowStorm 2 toppen ontvangen. Buitenkwekers behalen een gemiddeld grote oogst, terwijl deze variant binnen ongeveer 50-150g/plant hoogwaardige toppen produceert. Hydrokwekers zullen oogsten zien die in het hogere spectrum vallen. SnowStorm 2 blijft relatief klein en ontwikkelt een sterke hoofd cola, omringd door diverse kleinere toppen.

SNOWSTORM 2 - GENETICA EN EFFECTEN

Deze soort produceert veel hars, wat als muziek in de oren moet klinken voor hasj-makers. Dutch Passion besloot de legendarische Orange Bud te hybridiseren met verschillende autoflowering soorten om deze briljante soort te produceren. De sativa dominantie is duidelijk, want al na het eerste trekje wekt SnowStorm 2 een zeer opwekkende, zelfverzekerde high op. Als je van skiën houdt, is de consumptie van deze soort, bovenop een berg een absolute aanrader. De THC-niveaus van 7-12% zorgen voor een perfect functionele high; het is net als het drinken van een eersteklas kopje koffie.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion