AutoBlackberry Kush (Dutch Passion)

AutoBlackberry Kush combineert original Blueberry van Dutch Passion met een donkere, vochtige en mystieke Kush. De ontstane indica dominante strain komt met een lichamelijke knock-out stone en een fruitige en zoete Blueberry smaak, gemengd met een sterke aardsheid. AutoBlackberry Kush groeit uitbundig en voltooit haar levenscyclus in grofweg 10 weken, waarna de oogst zeer gul is.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Blueberry x Kush x ruderalis
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 0.75-1m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Blackberry Kush: Dutch Passion ontwikkelde een heerlijke en mystieke soort

Bramen barsten met verrukkelijke smaken, aroma's en antioxidanten. De sensatie van het eten van een perfect bramengebakje kan met geen pen worden beschreven. Dutch Passion besloot deze essentie te vangen in Auto Blackberry Kush om ganja liefhebbers te voorzien van een soortgelijke smaaksensatie en een net zo verleidelijk effect.

AUTO BLACKBERRY KUSH - GENETICA EN EFFECTEN

Auto Blackberry Kush stamt af van de originele Blueberry en een Kush Hash plant die donkere kleuren ontwikkelt. Het stoned effect wordt door zowel Blueberry als Kush veroorzaakt. De Kush genetica zorgen voor een verbazingwekkende donkere kleur op de toppen en voorzien het eindproduct van een fruitige, maar aardse smaak.

De indica vibes zijn echt. De lichamelijke stone en mellow high zijn duidelijk merkbaar na het roken van Auto Blackberry Kush. Dutch Passion heeft verzekerd dat deze hybride alle indica kenmerken van het Kush erfgoed heeft behouden. Met een gemiddeld hoog THC-niveau kun je een stone ervaren zonder dat deze te overweldigend wordt, dus de dagelijkse taken kunnen nog steeds worden voltooid.

AUTO BLACKBERRY KUSH - ONTWIKKELING EN OOGST

De levenscyclus van Auto Blackberry Kush duurt slechts 10 weken, van zaad tot oogst. Hierna toont ze haar perfect donkere toppen, gevuld met kristallen. De toppen doen denken aan bramen met een suikerlaagje... ongelooflijk lekker.

De planten ontwikkelen zich relatief struikachtig, een klassiek Kush kenmerk. Het is belangrijk deze soort haar gang te laten gaan. Toppen, ScrOG- of LST-methoden kunnen de groei remmen en de opbrengst verlagen. De opbrengsten zijn zowel buiten als binnen gul en er kunnen bepaalde methoden worden ingezet om deze oogst nog verder te verbeteren. Speciale voeding en ganja vriendelijke stoffen kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd, al is het verzekeren van de correcte temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie van het grootste belang.

Deze kleine, feminized plant zal hoogwaardige cannabis produceren, die elke ganja liefhebber graag in handen zal krijgen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion