1 - II Copa Txapelketa Eusfac Expogrow (Outdoor)

Californian Orange (Dutch Passion)

Ooit met het idee gespeeld om terug te pakken naar de basis en een originele, oprechte en toch extreem krachtige strain te kweken? Dutch Passion heeft nog steeds wat echte juweeltjes in de collectie. Californian Orange heeft al duizenden keren laten zien wat ze kan en is een aanrader als "oldschool" smaken gewenst zijn. Deze strain is zeer stabiel en levert tot 400g/m² in 9 weken bloeien.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Californian Orange
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - II Copa Txapelketa Eusfac Expogrow (Outdoor)
Beschrijving
Beschrijving

Californian Orange: old-school wiet met een oranje tintje

Dutch Passion toont zijn respect voor vroegere generaties ganja gebruikers, door een legendarische old-school soort te produceren, die ook in de smaak zal vallen bij de new-school gebruikers. Californian Orange bestaat al sinds de jaren '80 en is niet van plan om snel met pensioen te gaan. De magnifieke highs zijn perfect, net als de aroma's. Leuk weetje is dat deze soort oorspronkelijk werd gebruikt om wiethoning mee te maken. Bijen vliegen rondom de Californian Orange en verzamelen de zoete ganja nectar. Ze buzzen om de planten heen... en raken zelf waarschijnlijk ook buzzed.

CALIFORNIAN ORANGE - GENETICA EN EFFECTEN

Deze perfecte 50% indica en 50% sativa soort veroorzaakt een veelzijdige high, die vooral verheffend is. Als je op zoek bent naar meer zelfvertrouwen en als je een sensationeel gevoel door je aderen wilt laten stromen, dan is deze soort perfect. De highs zijn geschikt voor sociale gelegenheden; je kunt heel open worden. Dutch Passion heeft ervoor gezorgd dat Californian Orange een inteelt soort is gebleven. De genen zijn alleen afkomstig van Californian Orange, geselecteerd en gestabiliseerd gedurende de laatste veertig jaar.

CALIFORNIAN ORANGE - GROEI EN AROMA'S

Binnen en buitenkwekers kunnen ongeveer 400g/m² aan spectaculaire, oranje-achtige toppen verwachten. De plant wordt zo'n 120-200cm hoog. Als je deze soort binnen wilt kweken, is het afstoppen van de hoogte wellicht nodig. De bloeiperiode duurt ongeveer 9 weken, dus buiten kwekers moeten in oktober de planten oogsten. Tegen die tijd doen de aroma's en smaken je denken aan zongerijpte sinaasappelen. De sinaasappel-achtige geur vraagt er gewoon om om op te worden genomen in je wietplantage!

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion