Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Amnesia Haze Autoflowering

Amnesia Haze Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

Amnesia Haze Auto: Geheugenverlies Haze-effect

  • Genetica: Autoflowering sativa-dominant
  • Ouders: Amnesia x ruderalis
  • Levenscyclus: 10-11 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 60-140 cm.
  • Opbrengst: 300-450g/m²
  • THC%: 17%

Amnesia Haze is een sterke sativa-dominante hybride en is het resultaat van een kruising van de machtige Amnesia Haze met een autoflowering ruderalis-strain. Met genetica afkomstig van Jamaïcaanse en Zuid-Aziatische landrassen bezit Amnesia Haze Auto een goed afgerond en stevig fysiek temperament van een hybride terwijl er een opvallende gelijkenis is gebleven met de sativa Haze afkomst. Dit is de verhouding die dit alles combineert: 70% sativa 20% indica en 10% ruderalis. Door het behoud van de indica-variëteit in deze versies (in plaats van het kweken van een zuivere sativa), bevat Amnesia Haze Auto sommige van de ontspannende effecten en wordt je er niet te opgewonden of knorrig van.

Als winnaar van meerdere internationale prijzen op cuptoernooien overal te wereld heeft Amnesia Haze Auto wel een plek in de prijzenkast verdiend (en in je joint natuurlijk).

HOE KWEEK JE AMNESIA HAZE AUTO

Amnesia Haze Auto is het lievelingetje van sativa-liefhebbers, ze produceert potente toppen met die kenmerkende high van Haze, ze doet er slechts 10-11 weken over, van zaad tot oogst. Ze bevat alle voordelen van de legendarische strain maar met toegevoegde gehardheid en robuuste autoflowering-genen. Autoflowering strains gaan automatisch bloeien als ze oud genoeg zijn, in tegenstelling tot andere strains die afhankelijk zijn van delicate indicatoren, waarvan de lichtduur de meest belangrijke is. Binnenkwekers krijgen planten die 60-100cm hoog zijn met een opbrengst van 350-400g/m². Buitenplanten worden doorgaans hoger dan 100-140cm en hebben een opbrengst van 30-160g/plant.

SMAAK, GEUR EN EFFECTEN VAN AMNESIA HAZE

Het smaak- en aromaprofiel van Amnesia Haze Auto zit barstensvol aardachtige citroenen en citrusvruchten. Samen met een gemiddeld THC-gehalte van 17% en een gemiddeld CBD-gehalte, is het terpeenprofiel helder en opwekkend - en dat vloeit uit tot een energieke euforische buzz. Het is sommigen opgevallen dat ze bijna psychedelische effecten veroorzaakt, met een verheffende hoofd-high en een intense sativa-high. Kwekers die het THC-gehalte verhogen kunnen deze eigenschappen verbeteren indien ze dat zouden willen.

Deze strain veroorzaakt een vreemde glimlach op je gezicht, delete al je zorgen, en je bent meteen een optimist. Medicinale patiënten vonden Amnesia Haze bijzonder doeltreffend voor het bestrijden van stress, algehele moeheid en depressie vanwege de ontspannende en opbeurende effecten. Deze strain is bijzonder geschikt om overdag te gebruiken vooral tijdens buitenactiviteiten zoals een fikse wandeling met de hond, het oplaten van een vlieger, of zelfs als het gras weer eens gemaaid moet worden.