Amnesia XXL Autoflowering (Dinafem)

Amnesia XXL Autoflowering van Dinafem grijpt de krachtige genetica van de Original Amnesia en vergroot deze uit dankzij een kruising met Original Amnesia Autoflowering. Het resultaat is de ultieme soort voor iedereen die niets anders wil dan onaangepaste, sativa zaligheid. Ze wekt een langdurige high in je bol op. Amnesia XXL Autoflowering is klaar in 75-90 dagen en levert buiten tot 170g/plant.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Original Amnesia x Original Amnesia Auto
Bloeitijd 75-90 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 60-170 g/plant
Hoogte (buiten) 75-170cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia XXL Autoflowering: de onberispelijke Original Amnesia is nu nóg beter

Amnesia XXL Autoflowering van Dinafem is een geharde sativa-plant die is ontstaan door het kruisen van de eveneens sterke Original Amnesia met de gelijksoortige Original Amnesia Auto. Dit is een grandioze strain met duidelijke kenmerken; ze is een makkelijk te kweken cannabisplant van topkwaliteit.

Favoriet onder kwekers van elk niveau, de Amnesia XXL Autoflowering is een strain met een korte bloeiperiode en betrouwbare opbrengsten. De plant zelf groeit tot een gemiddelde hoogte, 75-170cm buiten. Van zaad tot oogst neemt ze ongeveer 75-90 dagen in beslag. Binnen kan je een opbrengst van 450-500g/m² verwachten, en buiten 60-170g/plant. Kwekers die nauwkeurig plannen, kunnen voordeel halen uit hun regio en meerdere oogsten per jaar scoren.

Amnesia XXL Autoflowering produceert compacte toppen vol met hars. De smaak en het aroma hebben tonen van citroen, Haze, wierook en dennengeur - die het wijde profiel van de terpenen benadrukken. Veel kwekers verbeteren de smaak en het aroma door verschillende voedingsstoffen te gebruiken. Ze heeft een hoog getest THC-gehalte en deze strain zorgt voor een heldere head-high, recht voor zijn raap.

Amnesia XXL Autoflowering is perfect voor iedere liefhebber van sativa. Helder en smakelijk, met een complex geur- en smaakprofiel waar je ogenblikkelijk voor valt. De langdurende space-effecten maken haar bijzonder geschikt voor een dagje naar het planetarium, een rondje met je hondje om het meer, of een hangmiddag met je gabbers. Vergeet dus niet je vrienden uit te nodigen, want deze ultieme sativa is bijzonder geschikt om in gezelschap van te genieten.

Recommended products
Amnesia XXL Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Amnesia Haze Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem