Original Amnesia Autoflowering (Dinafem)

Deze strain is voor kwekers die zoeken naar de beste kwaliteit en een zeer korte levenscyclus. Original Amnesia Autoflowering produceert 75-150g/plant in 75-85 dagen. Buiten kan 100-250g per plant worden geoogst. Ze heeft ongeveer 70% sativa invloeden, verantwoordelijk voor een scherpe en stimulerende high. De resterende 30% indica invloeden zorgen voor stevigheid en een krachtige hars productie.

Genetica 70% sativa - 30% indica - ruderalis
Ouders Original Amnesia x Haze Auto
Bloeitijd 75-85 dagen van zaadje tot oogst
THC% 9-13%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 75-150g/plant
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 100-250g/plant
Hoogte (buiten) 75-150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
1 zaadje € 22.00
3 zaden € 22.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Original Amnesia Autoflowering: Fantastische citroen, ceder en kruidige aroma's

Amnesia-genetica zijn legendarisch en bevatten cannabinoïden die heel diepzinnige verkenning van de geest opwekken. Amnesia wordt door alle cannabis-connaisseurs als een tijdloze klassieker beschouwd. Dinafem besloot om van de Amnesia een hybride te maken samen met Haze Auto, en sloegen daarmee twee vliegen in één klap. Om te beginnen werden de Haze-genetica toegevoegd, waardoor een schitterende 70% sativa-fusie met Amnesia gecreëerd werd. Ten tweede leverde de mix een autoflowering soort op die vervolgens door Dinafem tot "Original Amnesia Autoflowering" gedoopt werd.

De opbrengsten zijn relatief groot voor een autoflower: binnenkwekers kunnen 75-150g/plant tegemoetzien, buitenkwekers 100-250g/plant. Hoewel, zoals je reeds gezien hebt, kunnen de verschillen per oogst behoorlijk uiteen lopen. Het is dus belangrijk dat je goed voor deze cultivar zorgt. Original Amnesia Autofowering wordt ongeveer 75-150cm hoog als je haar buiten kweekt. Binnenkwekers kunnen rekenen op een gemiddelde hoogte; 't is een kleine plant met compacte toppen.

Wil je het beste van de sativa-genetica met autoflowering eigenschappen? Laat je Original Amnesia Autoflowering dan lekker het werk doen. Citroen, cederhout en kruidige aroma's maken deze strain buitengewoon smaakvol.

Recommended products
Andere producten van Dinafem