Blue Kush (Dinafem)

Blue Kush van Dinafem, een kruising van Blueberry x OG Kush, is een sativa dominante hybride die zoet en fruitig smaakt en een onstuitbare, cerebrale rush in je bol opwekt. Als kind van twee legendarische soorten, is Blue Kush enorm flexibel en ze doet het goed in aarde en hydro setups, maar ook in SoG en ScrOG setups. Ze bloeit in 60 dagen en produceert binnen tot 500g/m² of 800g/plant buiten.

Genetica 55% sativa - 45% indica
Ouders Blueberry x OG Kush
Bloeitijd 60 dagen
THC% 20%
CBD% 0.16%
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Kush: Langdurig effect van een gebalanceerde hybride

Blue Kush van Dinafem combineert Blueberry en OG Kush in een middelgrote hybride met een stevige, compacte structuur en gemiddeld grote bladeren. Haar zoete, fruitig smakende, met hars bedekte toppen getuigen van het legendarische erfgoed, maar Blue Kush is op zichzelf al een unieke soort.

Hints van dennen en citroen combineren prachtig met de geur van fruit en bessen, waardoor Blue Kush een zeer complex aroma heeft. Het effect is een cerebrale head rush. Dit is een bijna perfect gebalanceerde hybride (55% sativa/45% indica) en uit tests blijkt dat ze een flinke hoeveelheid THC bevat (20%) en 0,16% CBD.

Kwekers van alle niveaus zullen dol zijn op Blue Kush. Ze zal zich thuis voelen op aarde, maar ook op hydro. Ook kunnen SOG en ScrOG methoden worden ingezet om deze plant te kweken. Blue Kush heeft een bloeiperiode van 60 dagen en produceert ongeveer 500g/m² binnen en 600-800g/plant buiten. Mocht je buiten kweken, kan Blue Kush in oktober worden geoogst en als ze wordt blootgesteld aan koelere temperaturen, zullen de toppen paars/violet kleuren.

De krachtige, cerebrale effecten blijven lang hangen. Blue Kush haalt de creativiteit naar boven om het allerbeste van de ervaring te maken.

Recommended products
Andere producten van Dinafem