Roadrunner 2 Autoflowering (Dinafem)

Dit is de tweede generatie van Roadrunner, een snelle en succesvolle strain van Dinafem. De kwaliteit is aanzienlijk verbeterd door genen van LR1, Dinafem 1 en Diesel Ryder te gebruiken. De volledige levenscyclus is slechts 60-65 dagen. Als je de weg op moet, maar genoeg tijd hebt om je voor te bereiden, kweek dan Roadrunner 2. Je kan ook je planten meenemen.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Lowryder#1 x Dinafem#1 x Diesel Ryder
Bloeitijd 60-65 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 30-70g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 40-75g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.00
1 zaadje € 7.00
3 zaden € 14.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Roadrunner 2 Autoflowering: Toppen oogsten na 60 dagen. Meep Meep!

Ben je vluchtig, heb je een snelle oogst nodig? Dan is de Roadrunner 2 Autoflower de perfecte strain voor je. Roadrunner 2 is gecreëerd uit drie verschillende soorten: Lowryder #1, Dinafem #1 en Diesel Ryder. Een indrukwekkende selectie van de allerbeste genetica van Dinafem en ze zitten allemaal in één autoflowering strain.

Voor je op pad gaat met Roadrunner 2, houd rekening met het ontspannen indica-effect dat ze veroorzaakt. Hoewel Roadrunner 2 een indica/sativa hybride is, zijn de indica-genetica meer uitgesproken met de kalmerende en ontspannende gevoelens die ze genereert.

De levensduur van deze lastpak ligt rond de 60-65 dagen, waarin ze een gemiddelde hoeveelheid THC produceert en een betrouwbare kwaliteit levert. Roadrunner 2 kan de hele dag door prima gerookt worden, omdat je er prettig high van wordt terwijl je toch nog in staat bent om de dagelijkse verplichtingen uit te voeren.

Binnen loopt de opbrengst op tot 30-70g/plant en buiten levert ze 40-75g/plant. De korte hoogte van de Roadrunner 2 maakt haar bijzonder geschikt voor heimelijke acties met minimaal onderhoud. Aanbevolen wordt dat de kweekgrond voor ⅓ uit kokosvezels bestaat waardoor de wortels onbelemmerd kunnen groeien en het metabolisme van de plant vergroot wordt.

Als je buiten kweekt zet deze cultivar dan pas buiten als de dagen het langst zijn. Roadrunner 2 houdt van hete en gematigde milieus maar ook van kweekruimtes.

Met de heerlijke aroma's van citrus, sandelhout en kruiden is Roadrunner 2 echt een beruchte strain die je beslist aan je kweekrepertoire zou moeten toevoegen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem