Kush-N-Cheese Autoflowering (Dinafem)

Dinafem heeft gelukkig een autoflowering indica dominante hybride gecreëerd die de prachtige eigenschappen van OG Kush en Cheese Auto vakkundig combineert. Een korte levenscyclus van 75 dagen is genoeg om tot wel 450g/m² EERSTEKLAS toppen te produceren. Kush-N-Cheese Autoflowering is een relatief eenvoudige strain om te kweken en zal zowel binnen als buiten goede resultaten leveren.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders OG Kush x Cheese Auto
Bloeitijd 75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50-170g/plant
Hoogte (buiten) 75-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 18.00
1 zaadje € 18.00
3 zaden € 18.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kush-N-Cheese Autoflowering: Dinafem's aparte mix van OG Kush en Cheese

De naam verklapt het al; het is een Kush en Cheese hybride met autoflowering-genetica. OG Kush werd gekruist met Cheese Autoflowering - een klassieke zet van Dinafem! In plaats van een fotoperiode-soort te kruisen met een ruderalis om zo een autoflowering strain te creëren, hebben ze bij Dinafem gebruik gemaakt van strains die al autoflowering waren om zo de kwaliteit te verbeteren.

Cheese is oorspronkelijk gecreëerd uit Skunk-genetica die door Britse kwekers zijn gestabiliseerd in een poging om zware, naar kaas ruikende toppen te produceren. Na jaren van kweken vonden ze de perfecte genetica, en de naam Cheese was geboren. Og Kush daarentegen, komt uit Californië waar kwekers indica-soorten uit India verbeterden.

Deze verbazingwekkende fusie is na 75 dagen al klaar voor de oogst. Dankzij de korte levensduur kun je binnen no-time van de door de indica veroorzaakte fysieke high genieten. De THC-gehaltes zijn ook aardig hoog; beginnende rokers moeten het dus rustig aan doen.

Komen we bij het kweken. Als je een binnenkweker bent, kun je rekenen op 400-450g/m² uitstekende toppen, en planten die een gemiddelde hoogte bereiken. Mocht je echter besluiten om je Cheese-N-Kush Autoflowering buiten te kweken, dan kun je een opbrengst tot 170g/plant verwachten en een hoogte van 75-160cm. Dit is een autoflowering-strain met een grote opbrengst en weinig onderhoud.

Bestel deze feminized zaden vandaag nog, en geef jezelf over aan de geneugten van Californische en Britse genetica. Door de grillige mix, met aroma's van citrus en kaas, is deze geweldige strain een smakelijke heerlijkheid geworden.

Recommended products
Andere producten van Dinafem