Santa Sativa (Dinafem)

Dinafem leverde met deze strain uitstekend werk af. Het kruisen van drie van de meest krachtige en succesvolle cannabis strains was een goede zet. Santa Sativa is een eersteklas strain die waarschijnlijk een bestseller wordt bij Sativa liefhebbers. Deze eenvoudig te kweken strain prefereert een Mediterraans klimaat om een flinke oogst van topkwaliteit te verzekeren. Euforisch, helder en cerebraal!

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Haze#1 x (Skunk x Northern Lights)
Bloeitijd 70-80 dagen
THC% 16-20%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1300g/plant
Hoogte (buiten) 4.5m
Oogsttijd (buiten) Oktober/November
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Santa Sativa - Reusachtige sativa-dominante strain van Dinafem met een zeer grote opbrengst

Santa Sativa is een sativa-dominante soort en was een van de eerste strains in het assortiment van Dinafem. De genetische ouders zijn drie zeer beroemde strains die bekend staan om hun kwaliteit: Haze #1 werd gecreëerd uit een kruising van Skunk #1 met een Northern Lights. Bij deze speciale cultivar bedraagt de verhouding 70:30 sativa-indica genen. Dat veroorzaakt de euforische head-high, maar ook in de kolossale hoogt die deze strain kan bereiken.

Dinafem is erin geslaagd een eersteklas sativa te creëren die zowel binnen als buiten met groot succes gekweekt kan worden. Santa Sativa is een robuuste en sterke strain die laat zien dat het een echte sativa-nakomeling is met de hoogte die ze tijdens de groeiperiode bereikt. Buiten kan de Santa Sativa de onvoorstelbare hoogte bereiken van 450cm, mits je haar goed verzorgt. En na de bloeiperiode van 70-80 dagen produceert ze als je haar buiten kweekt een enorme opbrengst met een buitengewoon gemiddelde van 1300g/plant, als je haar binnen kweekt, is de opbrengst ook behoorlijk met 500g/m². Bij buitenkweek kun je er op rekenen dat je eind oktober/begin november de oogst kunt binnenhalen.

De perfecte mix van strains zorgt voor een bedwelmende geur. Een zeer indringend aroma, hoofdzakelijk van hout en dennengeur, met een vleugje kruiden en een lichte citroen nasmaak. Santa Sativa heeft een gemiddeld THC-gehalte van 16-20% waardoor zelfs de meest ervaren gebruiker fantastisch high wordt: een potente heldere head-high met euforische effecten.

De manschappen van Dinafem hebben met deze strain uitstekend werk geleverd en is tot op de dag van vandaag hun favoriet. En terecht, Santa Sativa is een erg potente strain die een fantastische opbrengst van heerlijk geurende toppen produceert.

Recommended products
Andere producten van Dinafem