1 - Best Outdoor Strain at Copa Cannabis 2015

Bubba Kush (Dinafem)

Bubba Kush, een beroemde en populaire strain, is een van Dinafems meest geliefde strains. Niet alleen groeit ze eenvoudig, waardoor zowel beginners als veteranen tevreden zijn, maar ze produceert ook een unieke, hoogwaardige smaak en een langdurige, verdovende body stone. Bubba Kush bloeit in 60-65 dagen en levert binnen tot 500g/m² of 800g/plant buiten.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Pre'98 Bubba Kush
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% 18%
CBD% 0.22%
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 600-800g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 26.00
1 zaadje € 26.00
3 zaden € 26.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Outdoor Strain at Copa Cannabis 2015
Beschrijving
Beschrijving

Bubba Kush: indica-dominante soort van Dinafem die je helpt ontspannen

Bubba Kush van Dinafem is een afstammeling van Dinafem's eigen geprezen Pre'98 Bubba Kush kloon. Deze indica-dominante soort (90% indica, 10% sativa) is een van de bekendste variëteiten en niet voor niets: de plant is gemakkelijk te kweken, brengt veel op, en veroorzaakt een sterk, ontspannen effect.

Bubba Kush is een favoriet onder kwekers van alle niveaus, en kan bloeien zonder veel te vereisen. Dit is een korte plant, zelfs na een bloeiperiode van zaadje tot oogst van 60-65 dagen. Binnenkweek brengt 500g/m² op, terwijl buitenkweek 600-800g/plant oplevert. Kwekers die op zoek zijn naar een beetje flair, kunnen de planten paarse tinten laten produceren door een omgeving te creëren waarin het 's nachts 10°C kouder wordt.

De geoogste toppen zijn dik en harsachtig, compact en kleverig; deze plant heeft absoluut de kwaliteit van de bovenste plank. De smaak en het aroma hebben sterke, complexe ondertonen van aardse kruiden en citrus diesel. De high zelf is zeer ontspannen en heeft een kalmerend effect; een langdurige lichamelijke stone. Het THC gehalte is 18%, en het CBD niveau 0.22%.

Bubba Kush is gemakkelijk te kweken, levert royale oogsten op, en veroorzaakt een sterk effect. Voeg daar een complex smaakprofiel aan toe, en je hebt snel door waarom de soort zo populair is. Deze plant past goed bij het slenteren door tweedehandsboekwinkels, het kijken naar de regen buiten, of gewoon bij het loungen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem