Haze 2.0 Autoflowering (Dinafem)

De kwekers van Dinafem weten absoluut wat ze doen. Het kruisen van Haze Auto met Jack Herer resulteerde in een uitbundige en krachtige cannabis strain. Haze 2.0 Autoflowering is vrij eenvoudig te kweken en levert ongeveer 50-170g/plant. Behandel haar goed en ze beloont je met eersteklas toppen. Het effect is krachtig, langdurig en overwegend cerebraal.

Genetica 70% sativa - 30% indica - ruderalis
Ouders Haze Auto x Jack Herer
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% 9-13%
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 50-170g/plant
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 80-250g/plant
Hoogte (buiten) 60-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
€ 26.68
1 zaadje € 26.68
3 zaden € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Haze 2.0 autoflowering: Uitstekende autoflowering Haze strain van Dinafem

Als je de beste Haze Auto genetica had, zou je het dan durven om ze te verbeteren door de Haze Auto met Jack Herer te kruisen? Dinafem kwekers waren klaar voor die uitdaging, en dat leidde tot de geboorte van Haze 2.0 Autoflowering. Met een sativa dominantie van 70%, bezorgt deze soort je verheffende en euforische gevoelens.

Indien je staat te popelen om deze piekfijne soort te oogsten, de levensduur van Haze 2.0 Autoflowering ligt rond de 70-80 dagen, van zaadje tot oogst. De plant heeft zeer uitgesproken aroma's, dus zorg ervoor dat je de temperatuur onder de 26°C houdt in de laatste weken van de bloei. Je behoud dan de zoete terpenen.

Het gemiddelde THC niveau van 9-13% is ideaal voor perfectionisten die hun joints puur willen rollen, zonder te overweldigd te raken.

Binnenkwekers zullen zien dat Haze 2.0 Autoflowering ongeveer 170g droge toppen per plant oplevert, terwijl buiten gekweekte planten tot 250g/plant produceren. Dinafem adviseert om 30% van de bodem te laten bestaan uit kokosvezel, om de stofwisseling te versnellen en om de wortels vrij te kunnen laten groeien.

Als je Haze 2.0 Autoflower kweekt, merk je dat ze niet groot wordt. Dit gewas bereikt binnen gemiddelde hoogten en buiten hoogten tot 120cm. De soort is perfect voor beginners en voor beperkte ruimten.

Dinafem levert eerlijk gezegd absoluut geweldige autoflowering strains, waaronder Haze 2.0. Het succes achter de autoflowering soorten van Dinafem is te verklaren door de kruising van traditionele autoflowering soorten met wietplanten die een fotoperiode kennen.

  • Top 5 Autoflowering Cannabis Soorten Voor 2018

    Autoflowering soorten vragen weinig onderhoud, zijn veerkrachtig en verrassend productief. Met de 5 geweldige auto's in deze lijst, kunnen we veilig stellen dat de volgende generatie ultra-krachtige auto's is gearriveerd.

Recommended products
Andere producten van Dinafem