Critical Cheese (Dinafem)

Cheese en Critical zijn beiden beroemd om hun interessante smaken en aroma's. Dinafem mixte deze verschillende aroma's samen om een prachtige mix te maken. De smaken van citroen, dennenbomen en cheese, samen met parfum-achtige vleugen zijn absoluut niet gemiddeld. Het effect is krachtig, landurig en extreem ontspannend. Typische indica dominante variant van topklasse!

Genetica Indica-dominant
Ouders Critical+ x Cheese
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 700-1300g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Cheese: Cheese en Critical+ geven een verfijnde aromatische mix

Critical Cheese is een indica-dominante hybride soort van Dinafem. Zij kruisten de Critical+ met een Cheese (oorspronkelijk een Skunk#1 fenotype), waarbij een perfecte mix van smaken en eigenschappen is ontstaan. De genetische samenstelling bestaat voornamelijk uit indica-genen, wat terug te zien is in de snelle bloeitijd en de structuur van de knoppen.

Critical Cheese is een robuuste, krachtige soort die in veel omstandigheden tot bloei kan komen. Dit zowel binnenshuis als buitenshuis. Deze soort is geschikt voor ScrOG-kwekers, aangezien het een medium hoogte bereikt in de vegetatieve fase. De bloeiperiode duurt 55-60 dagen. Gedurende de laatste weken in bloei komt er hars uit de knoppen vrij, waardoor je een intense geur ervaart. Het is dan ook aanbevolen om de geur te blokkeren bij het kweken van Critical Cheese. De opbrengst zal binnenshuis tot 600g/m2 zijn. Buitenshuis is dit 700-1300g/plant dankzij de Critical+-genen.

Critical Cheese heeft een van de meest opwindende smaken die we tot nu toe hebben ervaren. Het is een complexe mix van aroma’s, waaronder citroen, kaas en dennenappel met een vleugje parfum. Deze bedwelmende knoppen bevatten een grote hoeveelheid THC en een krachtige high is dan ook gegarandeerd. Ervaar een krachtige indica-high die je uren laat relaxen.

Dinafem is erin geslaagd om een soort van topkwaliteit te kweken die zelfs de meest kieskeurige cannabiskenners schikt. Heb je bewijs nodig? Critical Cheese heeft de 3de plaats bemachtigd in de Secret Cub 2016 die in Napels gehouden is. De excellente genetische samenstelling zorgt voor een erg krachtige soort die een grote opbrengst ijzige knoppen met een verfijnde smaak geeft.

Recommended products
Andere producten van Dinafem