White Widow XXL Autoflowering (Dinafem)

De kwekers bij Dinafem maakten White Widow XXL Autoflowering door White Widow Auto terug te kruisen met een elite kloon van White Widow. Dit indica dominante monster heeft een levenscyclus van 80 dagen en levert 60-170g/plant. De toppen zijn zeer compact en dicht. Aroma's zijn zwaar aanwezig, bitterzoet en doen denken aan wilde zomerbloemen. Het effect is geweldig voor diepe ontspanning.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders White Widow x White Widow Auto
Bloeitijd 80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 60-170g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

White Widow XXL Autoflowering: De autoflowering bijdrage van Dinafem aan de White Widow-familie

De manschappen van Dinafem hebben nu het toppunt van de evolutie bij de White Widow variëteiten bereikt. Met de White Widow XXL Autoflowering schiepen ze een 3de generatie indica-dominante autoflowering hybride die een fantastische uitbreiding van de White Widow-familie is. Het is het resultaat van een kruising van een autoflowering White Widow met een unieke White Widow kloon. Genetisch gezien is de White Widow XXL Autoflowering een perfecte mix van indica-, sativa- en ruderalisgenen.

Door dit specifieke terugkruisen is Dinafem erin geslaagd een eenvoudig te kweken, sterke plant te creëeren. Ze doet het binnen zowel als buiten goed, waar ze een gemiddelde hoogte bereikt en compacte, met hars bedekte toppen produceert. Voor binnenkwekers is het goed om te weten dat deze strain erg dankbaar zal zijn als je 30% coco door de aarde spit. Behalve dat de toppen mooi frosty worden genereert de White Widow Autoflowering ook nog eens een fantastische gemiddelde opbrengst van 400-450g/m² bij binnenkweek, en 60-70g als je haar buiten kweekt. En dat allemaal in 80 dagen, van zaad tot oogst.

Het eindproduct zit vol met smaak en kracht. De van de hars druipende toppen waar we het eerder over hadden verspreiden een intens bitterzoet aroma met tonen van veldboeketten. Het aroma voorspelt bij het roken al dat het lekker binnenkomt en je er voorlopig nog wel even zoet mee bent. Het THC-gehalte bedraagt een gemiddeld niveau, en de strain bevat weinig CBD. Een kenmerkende indica high, krachtig en sussend waarvan je heerlijk ontspannen raakt en waarmee de therapeutische kwaliteiten worden aangetoond.

Als je het lastig vindt om de volmaakte White Widow te kiezen om zelf te kweken zou de White Widow XXL Autoflowering van Dinafem onze aanrader zijn om eens wat nader te beschouwen. Ze produceert overvloedig kleverige toppen die een zware indica-high veroorzaken, wat ons betreft is deze nakomeling van de White Widow-familie een blijvertje.

Recommended products
White Widow XXL Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Dinafem