1 - Best Sativa at Expo Grow 2013
1 - Best Sativa at Expo Grow 2012

Original Amnesia (Dinafem)

Original Amnesia is een kruising van twee originele Amnesia planten (vandaar de naam). Deze strain van Dinafem vangt de opbrengsten, kracht en pure essentie van deze tijdloze klassieker. Ze heeft een uitgesproken Hazy citroengeur en wekt een gierende, cerebrale high op die geleidelijk overgaat in een verdovende, lichamelijke stone. Original Amnesia bloeit in 65 dagen en produceert tot 600g/m².

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Original Amnesia x Original Amnesia
Bloeitijd 65 dagen
THC% 18%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) 3.5m
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 26.00
€ 26.00
1 zaadje € 26.00
3 zaden € 26.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Sativa at Expo Grow 2013
1 - Best Sativa at Expo Grow 2012
Beschrijving
Beschrijving

Original Amnesia: Dinafem's geoptimaliseerde versie van gewaardeerde Amnesia

Stel je eens het gevoel voor dat Howard Carter en Lord Carnarvon voelden bij het ontdekken van het Toetankhamon graf. Dat is precies het gevoel dat Dinafem ervoer met het creëren van Original Amnesia. Het is een absoluut onberispelijke sativa die je zal verheffen, met een indica invloed die ontspannende en verdovende sensaties zal veroorzaken.

De erfenis van Original Amnesia spant tussen zijn eigen genetica, het is een inteelt die werd gestabiliseerd en verbeterd om de ultieme Amnesia cultivar te produceren.

Meestal hebben telers de neiging om in de richting te gaan van indica- en autoflowering-genetica, dankzij hun korte bloeiperioden. Nou, Original Amnesia is dan misschien een sativa-dominante soort, maar ze eindigt haar bloeiperiode in maar liefst 65 dagen, dus je zult in een mum van tijd kunnen oogsten.

Als je van plan bent om Original Amnesia binnen te kweken, zal ze middelgroot worden en ongeveer 600g/m² produceren. Buitenshuis, kan deze heilige graal van een plant tot maar liefst 1200g/plant genereren! Nu begrijp je de verwijzing naar het graf van Toetankhamon. Maar let op, Original Amnesia kan 350cm meter hoog worden, dus zet je kweekruimte goed op voordat je met het cultiveren van Original Amnesia begint.

Het THC-gehalte is hoog: je kunt 18% THC verwachten, wat je onbetwist zal overdonderen. Zorg ervoor dat je je agenda vrij houdt voor die dag. Ontdek de cannabis-schatten die alleen in je dromen verschijnen en geniet van Original Amnesia magie.

Recommended products
Andere producten van Dinafem