Royale Haze (Dinafem)

Zowel beginners als experts maken goede kans om Royale Haze succesvol te kweken. Deze complexe kruising van Haze 2, Skunk en Northern Lights steekt uit boven de rest. Het is mogelijk deze torenhoge sativa te temmen met SCROG om oogst en lichtdistributie te optimaliseren. Buiten laat ze haar volledige potentieel zien in een zonnig, warm klimaat. Tot 500g/m² hoogwaardige cannabis.

Genetica 85% sativa - 15% indica
Ouders Haze#2 x (Skunk x Northern Lights)
Bloeitijd 70-80 dagen
THC% 16-20%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 600-900g/plant
Hoogte (buiten) 4.5m
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
1 zaadje € 24.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royale Haze: Een beestachtige Haze-variëteit van Dinafem

Met gepaste trots presenteert Dinafem een meesterlijke sativa die de gebruiker net zo high maakt als ze zelf hoog wordt. Ze gaat met de naam Royale Haze door het leven. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er Haze-genetica betrokken bij de samenstelling, en de legendarische Skunk en Northern Lights werden eraan toegevoegd om een onberispelijke soort wiet te creëeren.

Hier hebben we het over echt serieuze hoogtes. Buitenkwekers kunnen deze variëteit een hoogte zien bereiken die tot in de wolken reikt. Je moet echt een uitschuifladder aanschaffen en je goed voorbereiden om dit beest in bedwang te houden. Ook binnenkwekers zullen hun Royale Haze een riante hoogte zien bereiken, daarom is het belangrijk deze cultivar te temmen door middel van technieken zoals, ScrOG, LST en toppen. Doe je dat niet dan zal Royale Haze de hele kweekruimte in beslag nemen en lijkt het op een scene uit Jumanji. Houd er rekening mee dat dit een sativa-dominante strain is die nog flink doorgroeit tijdens de bloeiperiode, wil je haar wat kleiner houden trek haar dan iets eerder in bloei.

Nadat je de Royale Haze tijdens de groeiperiode hebt vormgegeven duurt het ongeveer nog 70-80 dagen voor de bloeiperiode ten einde komt. In de laatste weken zul je een deken van kristallen zien die gracieus de lichtgroene bloemkelken en kleinere blaadjes bedekken. De opbrengst bij de binnenkweek bedraagt ongeveer 500g/m². Buiten kun je rekenen op 900g/plant, en dat is werkelijk fantastisch!

Royale Haze heeft een flink THC-gehalte van 16-20% dus wel even de veiligheidsgordels omdoen voor je deze sativa gaat gebruiken. Je zult je tevreden en actief voelen, echt een perfecte strain voor een vrolijke conversatie met je beste vriendin.

De melange van te gekke aroma's is zó uniek, dat laat zich niet met woorden beschrijven, dat moet je gewoon eens meemaken. Dus zorg voor een ruime plek in je ganjatuin en laat je overweldigen door deze kostelijke toppen.

Recommended products
Andere producten van Dinafem