Critical Cheese Autoflowering (Dinafem)

Als je de kenmerken van twee verschillende strains combineert, kan je zomaar met een genetisch wonder eindigen. Critical Cheese Autoflowering levert heerlijk smakende marihuana met blue cheese aroma's, vergezeld van vleugen versgeperste citroen. Het effect is ontspannend, krachtig en langdurig. De perfecte strain voor een ontspannen avondje chillen. Haar levenscyclus eindigt na 65-75 dagen.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Critical+ Auto x Cheese Auto
Bloeitijd 65-75 dagen van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 40-160g/plant
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 60-180g/plant
Hoogte (buiten) 50-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.00
1 zaadje € 22.00
3 zaden € 22.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Cheese Autoflowering: Verrukkelijke auto cheese variant van Dinafem

Geniet jij ook van een lekker kaasplankje? En houd je ook wel van een cheesy film? Waarom voeg je dan niet wat Critical Cheese Autoflowering ganja toe om een heilige drie-eenheid van Cheese samen te stellen! Dinafem kruiste Critical+ Auto met Cheese Auto om een soort te produceren met een korte bloeiperiode die barst van de Cheese-genetica. Deze soort is met recht een winnaar.

Binnenkwekers kunnen zich verheugen op ongeveer 160 gram eersteklas, smeuige toppen per plant. Lees ook deze culinaire tip: Maak een Critical Cheese Autoflowering geinfuseerd olijfolie, sprenkel deze cannabis olijfolie bovenop je pizza en voilà! Pizza met "extra Cheese"! Buitenkwekers mogen uitkijken naar tot wel 180g/plant en zouden het pizza-advies ook moeten volgen.

Critical Cheese Autoflowering blijft binnen klein en zal buiten ongeveer 50-120cm worden, wat natuurlijk ook als vrij klein moet worden beschouwd. De complete doorlooptijd, van ontkieming tot oogst, bedraagt ongeveer 65-75 dagen. Nadat je de spectaculair dichte toppen hebt geoogst, laat ze dan 2-3 weken correct uitharden om de kwaliteit nog verder te verbeteren.

Met het hoge THC-percentage en de indica-dominantie, zal deze plant super mellow gevoelens opwekken. Als je van plan bent er een gezellige avond van te maken met je partner of gewoon op de bank wil hangen, zal Critical Cheese Autoflowering perfect geschikt zijn!

Recommended products
Andere producten van Dinafem