1 - Best Outdoor Cannabis Seed at the Copa Cannabis in Uruguay 2015
3 - Best Indica strain at the Treating Yourself Cup Canada 2013

Blue Widow (Dinafem)

Blue Widow is een goed gebalanceerde hybride die de beste eigenschappen van Blueberry en White Widow prachtig combineert. Overheerlijke Berry smaken ontmoeten de kracht van White Widow in een prachtige verpakking van paarse/violette cannabis bloemen. De bloeiperiode is slechts 50-55 dagen, waardoor snel kan worden geoogst. Deze strain is een geschikt voor beginners, experts en wiet fotografen!

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Blueberry x White Widow
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% 12-16%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 525g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1100g/plant
Hoogte (buiten) 3m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dinafem
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Outdoor Cannabis Seed at the Copa Cannabis in Uruguay 2015
3 - Best Indica strain at the Treating Yourself Cup Canada 2013
Beschrijving
Beschrijving

Blue Widow: Perfect gebalanceerde indica/sativa kruising van Dinafem

Blue Widow van Dinafem is een kruising tussen Blueberry en White Widow, resulterend in een 50/50 verhouding van sativa-indica. Een snelle oogsttijd en een pure kleurenpracht maken deze soort perfect voor kwekers van alle niveaus, eveneens voor top fotografen met groene vingers!

Blue Widow heeft een bloeiperiode van 50-55 dagen, en wordt ongeveer 300cm hoog. Deze soort brengt een royale oogst op van harsachtige toppen, met 525g/m² bij binnenkweek, en 1100g/plant in het geval van buitenkweek. Net als bij andere soorten in de Blueberry reeks, helpen lagere nachtelijke temperaturen de planten om de blauw-paarse kleuren te produceren, soms zelfs met rode tinten als de temperatuur koel genoeg is.

De Blue Widow toppen zijn goed in balans met betrekking tot de twee ouderplanten: puur en smaakvol zoals de Blueberry, sterk en krachtig zoals de White Widow. De smaak en het aroma kenmerken zich door bitterzoete bessen ondertonen. Het THC-gehalte is 12-16%, en het CBD-niveau is gemiddeld, wat deze soort de verzachtende, mellow effecten geeft.

Blue Widow is een geschikte soort voor beginnende kwekers als probeersel, vooral indien je geïnteresseerd bent in het spelen met verschillende temperaturen om de kleurveranderingen op gang te brengen, wat altijd iets mysterieus heeft. Deze 50/50 kruising is niet te heftig, en niet te kalmerend, waardoor de soort perfect past bij een lunch in de tuin, een wandeling door het park, of een filmavond met vrienden.

Recommended products
Andere producten van Dinafem