Mystical Blue (Zativo Seeds)

Mystical Blue van Zativo heeft legendarische ouders. Je weet dat het kind van Blueberry en Northern Lights iets speciaal moet zijn. Deze kleine schoonheid groeit als Northern Lights, maar brengt planten voort die af en toe de blauwe/paarse tinten laten zien waar Blueberry om bekend staat. Met een THC gehalte van 18%, is Mystical Blue een krachtige dame.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Blueberry x Northern Lights
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 18%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 375-425g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 400-450g/plant
Hoogte (buiten) 180-220cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Mystical Blue - Showt soms haar blauwe/paarse tinten

Mystical Blue van Zativo is het resultaat van een kruising tussen twee legendarische iconen uit de cannabis geschiedenis. Je weet gewoon dat de kroost van Blueberry en Northern Lights iets speciaals moet zijn en inderdaad, deze 80% Indica /20% Sativa brengt planten voort die soms de blauwe/paarse tinten showen waar Blueberry om bekend staat. Mystical Blue is niet alleen een schoonheid, maar scoort ook als het gaat om kracht. Met 18% THC in het eindproduct is Mystical Blue een krachtige dame.

Mystical Blue is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenteelt, maar heeft de warmte uit de Middellandse zee nodig om volledig tot haar recht te komen. Binnen moeten de plant worden gesnoeid, zodat ze zich meer struikachtig ontwikkelt. Mystical Blue kan worden geoogst na een bloeiperiode van 8-9 weken, waarbij ze haar levenscyclus eindigt op een hoogte van slechts 60-100cm. Ondanks haar gedrongen postuur bedraagt de oogst ongeveer 375-425g/m² en de toppen zijn dicht, prikkelend en zoet met een uitgesproken bessen aroma. Als je na 8 weken oogst, kan je genieten van een complexe high met een sterk cerebraal effect. Als je haar langer laat rijpen (tot maximaal 10 weken) zal het lichamelijke effect van de high worden versterkt. In een buitenomgeving zal Mystical Blue 180-220cm lang worden, waarbij ze 400-450 gram per plant produceert, die in oktober kan worden geoogst.

Recommended products
Andere producten van Zativo