Moby XL (Zativo Seeds)

Onze Moby XL is een verbluffende cannabisplant. Ze produceert echt een goede opbrengst van smakelijke en krachtige toppen. Omdat ze een kruising is van Haze en White Widow, heeft Moby XL een genetische achtergrond van koningen. Ze heeft 9-10 weken nodig om te bloeien en produceert dan tot wel 600g/m². Deze mag je echt niet missen.

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders White Widow x Haze
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 19%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) 2-3m
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Moby XL - De legendarische krachtpatser!

Moby XL is een soort die geïnspireerd is door de legendarische Moby Dick en die haar legendarische status absoluut verdient.

De originele Moby Dick is een hybride die afkomstig is uit Spanje. Toen kwekers de soort ontdekten waren ze meteen geboeid door de intense Sativadapperheid en het prachtige voorkomen, zo veel zelfs dat ze besloten om haar naar de beruchte witte walvis te noemen. Moby XL heeft alle kracht, potentie en zwier van het origineel, maar kleine mutaties in de genen resulteerden in een verbeterde groeikwaliteit en rookervaring.

Moby XL brengt niet meteen je hoofd op hol, je zult zelfs kunnen genieten van een ongelooflijk milde ervaring. De sappige smaken en geuren laten een zoete, houtachtige smaak achter terwijl je richting de high wordt gewiegd. Over high gesproken, je kunt er rekening mee houden dat deze leviathan een intense psychoactieve ervaring oplevert, een ervaring die je mee zal nemen naar plekken van ongekende pracht. De hele tijd zal de subtiele Indica-erfenis je lichaam masseren en terugbrengen naar vertrouwde vlakten. Als je op zoek bent naar een ware en krachtige Sativa-ervaring, zul je die zeker vinden in Moby XL, de soort verheft, inspireert je en geeft je energie.

Vanuit medisch standpunt biedt Moby XL voordelen voor degenen die lijden aan stress, angst, gebrek aan eetlust en depressie.

Beginnende rokers met groene ganjakiewen zou gewaarschuwd moeten zijn, want dit is een van de krachtigste Sativa-ervaringen die er maar zijn, dus doe rustig aan.

Moby XL is in elk opzicht een grote plant. Haar krachtige high gaat gepaard met haar enorme postuur. Als je haar binnen kweek, kan ze hoogten bereiken van ongeveer 2 meter, binnen is dat rond de 3 meter! Zoals je al wel geraden zult hebben, zal dit beest zeer hongerig worden en daarom heeft en ze veel licht en voedingsstoffen nodig om in perfecte conditie te blijven. De hybride vertoont ook het uiterlijk van een pure Sativa met haar lange, spichtige takken en prachtige, volle toppen.

Voor wat betreft haar bloei, als je haar binnen kweekt, heeft ze ongeveer 60-70 dagen nodig om zo’n 600 g/m² te produceren. Als je haar buiten kweekt, is Moby XL klaar voor de oogst tegen het eind van oktober.

Met een THC-inhoud van 21 procent is Moby XL van de hoogste orde. Dus of je nu een beginner bent, een veteraan of een kenner, Moby XL geeft je een zeer bevredigende Sativa-ervaring.

Recommended products
Moby XL belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Moby Dick - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo