Diesel Kush (Zativo Seeds)

Diesel Kush is een sativa dominante soort met een zware indica invloed en old-school genen. Deze hoogproductieve soort levert enorme, dichte toppen met een sterke citroen- en dieselgeur. De rook slaat hard in, barst van de smaak en biedt een gebalanceerde, energieke, cerebrale high en een opwekkende, maar toch ontspannende, lichamelijke stone.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Sour Diesel x OG Kush
Bloeitijd 8-10 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 175-210cm
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diesel Kush - Ongelooflijke kruising tussen OG Kush en Sour Diesel

Diesel Kush stamt af van soorten ontwikkeld door transatlantische kwekers in de VS. Ondanks de sativa dominantie van 60% in de genen van Diesel Kush, breekt het resterende indica erfgoed (40%) er nog steeds doorheen. Een van de ouders van Diesel Kush is OG Kush, een legendarische en krachtige hybride met een hoge concentratie THC, cerebrale high en een niet onbeduidende, lichamelijke stone. De andere ouder van Diesel Kush is Sour Diesel, een sativa hybride met een prikkelend diesel aroma en een stimulerende, cerebrale high die pijn, stress en depressie verlicht.

Diesel Kush wordt door kwekers geprezen om haar compacte en dichte groei met hoogproductieve, strakke, dichte toppen. Binnen kunnen kwekers ongeveer 450-500 gram per vierkante meter verwachten, gekweekt onder een 600W HPS lamp. De oogst buiten bedraagt 500-550 gram per plant, met een hoogte van 175-210cm. Kwekers op het noordelijk halfrond kunnen vanaf half tot eind oktober oogsten. Diesel Kush is een hongerige plant, die alle toegediende voedingsstoffen dankbaar zal consumeren, tot de maximale niveaus aangeraden door je favoriete producent van voedingsstoffen.

Diesel Kush is waarschijnlijk iets minder geschikt voor beginnende kwekers, omdat haar dichte, zware toppen het risico op schimmelinfecties verhogen, die tot toprot of meeldauw kunnen leiden. Ze is echter zeker geschikt voor kwekers die al wat ervaring hebben en bereid zijn wat extra moeite te doen om de luchtvochtigheid en ventilatie in de kweekruimte te beheren. Elke aanvullende inspanningen van de kweker zullen de moeite waard zijn, vanwege de zeer speciale toppen die deze plant produceert. Binnen zal Diesel Kush ongeveer 90-160cm hoog worden. Ze is geschikt voor trim- en snoeitechnieken, wat goed nieuws is voor kwekers met een beperkte hoogte in de kweekruimte.

Het is aan te raden deze soort niet te lang in de vegetatieve groei te houden, omdat ze de neiging heeft uit te rekken tijdens de eerste paar weken van de bloei. Zodra de verlichting wordt gewijzigd om de bloeiperiode op te wekken, kan Diesel Kush na ongeveer 8-10 weken worden geoogst, waarbij 9 weken gemiddeld is.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Zativo