Critical Kush (Royal Queen Seeds)

Critical x OG Kush! Critical Kush is een ongelooflijk populaire strain van Royal Queen Seeds. Deze strain is rijk aan THC, gemiddeld groot en levert zeer gulle oogsten. De bloeiperiode is kort, slechts 55-60 dagen en ze levert een uitmuntende oogst voor haar gemiddelde formaat: 500-550 g/m². Het effect is ontspannend en verlicht spanning en stress, waardoor ze een geweldig slaapmiddel is.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Critical x OG Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 20+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 100-140cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Kush: Mooie opbrengsten en veel THC

De genetica van deze extreem populaire soort gaan terug naar Critical Mass en OG Kush, die op zichzelf legendes zijn. OG Kush is een Californische soort met roots in het Hindu Kush gebergte, die de meest geliefde indica's heeft voortgebracht. Critical Mass bestaat uit Afghaanse en Skunk genen, waar vele cannabisliefhebbers vaak van hebben genoten.

Dit 80% indica-dominante gewas ontspant je, maar houdt je fris genoeg om je dagelijkse taken te kunnen uitvoeren. Het veroorzaakt dat specifieke post-meditatiegevoel. Als je in slaap wilt vallen, is Critical Kush perfect voor jou; neem een paar hijsen, en drijf af naar Dromenland.

Binnenkwekers zullen het eindproduct met een grote glimlach omhelzen. De oogst is 500-550/m² en de hoogte is 60-100cm. Het is een prachtige kleine plant die bijna 20% THC oplevert! Het buiten kweken van Critical Kush is fantastisch, waarbij de plant 100-140cm wordt en maximale opbrengsten heeft van 550g/plant. Zorg ervoor dat je oogst aan het einde van september.

Als je op zoek bent naar een snelle levertijd, de Critical Kush bloeit tussen de 55-60 dagen, wat een zeer kort tijdsbestek is aangezien de ruime hoeveelheden en de wiet die de plant produceert. Als je bij de ganja kweekclub wilt horen, moet je Critical Kush op je CV zetten, daar is geen twijfel over mogelijk. Je zult genieten van de opbrengsten en de geweldige lichamelijk high die Critical Kush veroorzaakt.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Critical Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds