Stress Killer Automatic (Royal Queen Seeds)

Stress Killer Automatic mengt de eigenschappen van Lemon Haze en Juanita la Lagrimosa met autoflowering genen. Het resultaat is een geweldige, citrusachtige hybride die geweldig smaakt en gulle oogsten produceert, die zorgen voor een lichte en gebalanceerde rookervaring. Ze is ideaal voor medisch gebruikers die zoeken naar een mild medicijn, waar ze de hele dag helder en gefocust mee blijven.
Genetica 60% sativa - 30% indica - 10% ruderalis
Ouders Lemon Haze x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% 11%
CBD% 11%
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 90-140cm
Opbrengst (buiten) 110-160g/plant
Hoogte (buiten) 120-160cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.50
1 zaadje € 9.50
3 zaden € 25.00
5 zaden € 37.50
10 zaden € 70.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Stress Killer Automatic: CBD-rijke, autoflowering variant die stress laat wegsmelten

Als je houdt van citroenaroma's en graag met CBD een einde maakt aan stress, is deze soort voor jou. Stress Killer Automatic bestaat uit 60% sativa, 30% indica en 10% ruderalis genen. De sativa genen komen voornamelijk van Lemon Haze, een van de ouders, die haar oorsprong vindt in South Indian, South American en Thai sativa landrassen. Het hoge CBD-percentage van 11% komt perfect overeen met het THC percentage, in een prachtige 1:1 verhouding. Het moet niet als een verrassing komen dat Royal Queen Seeds Juanita la Lagrimosa aan de mix heeft toegevoegd, om Stress Killer Automatic te voorzien van CBD-magie.

Binnen groeit deze cannabisplant uit tot een gemiddeld grote plant van 90-140cm hoog, die voldoende voedingsstoffen en licht nodig heeft. Omdat de terpenen een verbazingwekkend, eersteklas aroma produceren, is het belangrijk de temperatuur onder de 26°C te houden tijdens de laatste weken van de bloei. Deze aroma's zouden anders kunnen verdampen. Bij correcte verzorging ontwikkelt ze zich in iets minder dan 11 weken van zaad tot oogst en ze produceert ongeveer 450-500g/m² met gedroogde toppen.

Stress Killer Automatic is dol op de zon en kan buiten 120-160cm hoog worden en 110-160g/plant produceren. Een autoflowering plant van 160cm wordt als zeer groot beschouwd. Als je haar zoveel mogelijk licht geeft en haar in de juiste omgeving neerzet, met optimale temperaturen, kan ze je zelfs belonen met een nog hogere opbrengst.

Als je een CB- medicijn nodig hebt en geniet van een gematigde high, is Stress Killer Automatic de optimale soort voor jou. Met haar eersteklas ruderalis genen, zal ze in no-time fantastische toppen produceren. Beschouw Stress Killer Automatic als een CBD-rijke soort voor de connaisseur.

  • Top 7 Cannabis Strains Om Te Ontstressen

    Cannabis is voor de meeste stoners een fantastische manier om te ontstressen. Maar wist je dat onderzoek aantoont dat een kleine dosis THC direct de manier waarop we met stress omgaan positief kan beïnvloeden? Lees verder voor meer info en bekijk Zamnesia's 7 beste strains om te ontstressen!

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds