Royal Madre (Royal Queen Seeds)

Royal Madre is een kruising tussen Jack the Ripper en Queen Madre, wat een 75% Sativa en 25% Indica hybride heeft opgeleverd met een fruitige smaak en een bloeiperiode van 8 weken. De oogst kan tot 450g/m² bedragen in de binnenteelt. Buiten kan in oktober worden geoogst, waar ze tot 500g/plant produceert. Ze wordt gemiddeld hoog, meestal 60-100cm.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Jack The Ripper x Queen Madre
Bloeitijd 8 weken
THC% 18+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 100-140cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 9.00
1 zaadje € 9.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Madre: Oogst de hoofdprijs na een bloeiperiode van 8 weken

Royal Madre is een echte MILF - Mother I'd Like to Farm! Bij Royal Queen Seeds besloten ze om Jack the Ripper te mixen met Queen Madre om zo deze verbazingwekkende strain te creëren. De sativa-genen zijn met 75% prominent aanwezig en grotendeels door de Jack the Ripper verkregen.

Deze soort groeit relatief snel. Al na een bloeiperiode van 8 weken zijn de toppen al klaar om te oogsten en uit te harden. Royal Madre is beslist een type strain voor connaisseurs, die binnen 400-450g/m² oplevert en buiten 450-55g/plant; een royale hoeveelheid toppen staan voor je klaar. Je kunt de plant toppen, LST toepassen of diverse andere methodes gebruiken waarmee je de maximale hoeveelheid toppen verkrijgt.

Royal Madre blijft graag laag; ze wordt binnen 60-100cm hoog en 100-140cm buiten. Het is echt buitengewoon hoe Royal Queen Seeds erin is geslaagd een sativa-dominante strain te kweken met de kweekkwaliteiten van een indica. Als je Royal Madre buiten kweekt moet ze begin oktober geoogst worden. Deze plant heeft misschien dan wel geen topopbrengst, maar de kwaliteit van Royal Madre wordt niet voor niets als de "hoofdprijs" omschreven.

Royal Madre bevat een uitstekende hoeveelheid THC die tegen de 18% aantikt. Het is niet te slap en niet te sterk... maar precies goed. Een fantastisch extraatje bij het kweken van Royal Madre is het zalige aroma dat ze verspreidt, zorg er wel voor dat de terpenen niet verbranden bij hoge temperaturen.

Recommended products
Royal Madre is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Royal Queen Seeds