Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds)

Lemon Shining Silver Haze van Royal Queen Seeds is populair om haar aroma, krachtige high en gulle oogst en is razendsnel beroemd geworden. Ze is de mix van Lemon Skunk x Amnesia Haze en gebruikt licht sativa dominante genen om een krachtige, cerebrale high en een zachte lichamelijke buzz op te wekken. Ze bloeit in 8-9 weken en kan 475g/m² produceren in de binnenteelt of 500g/plant buiten.

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Lemon Skunk x Amnesia Haze
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 21+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 130-170cm
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.50
10 zaden € 73.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lemon Shining Silver Haze: Een moderne klassieker met Haze en Skunk genetica

Lemon Shining Siver Haze is net zoiets als de Spécialité de la Maison op de menukaart van een Michelin driesterrenrestaurant. Met de stevige aroma's en Skunk/Haze eigenschappen geeft deze zoete heerlijkheid je een dikke vette sativa knuffel. Ze heeft een zoet citroenachtig aroma wat waarschijnlijk veroorzaakt wordt door de hoge niveau's van een terpeen dat limonene heet.

Deze voor 75% sativa-dominante legende heeft voorouders die de afgelopen decennia veel cannabis medailles hebben gewonnen; Lemon Skunk en Amnesia zijn de beide ouders, die er alles aan hebben gedaan om Lemon Shining Silver Haze haar eersteklas genetica mee te geven.

Bij het kweken van dit ganja-wonderkind kun je rekenen op een overvloed aan toppen die bedekt zijn met een zee van kristallen - goed voor een THC-gehalte van 21% waardoor je energiek en opgewekt raakt. Gebruik voor het slapen gaan wordt niet aangeraden.

Bij het indoor kweken levert ze tot 475g/m² op en bij outdoor ondernemingen ongeveer 550g/plant, deze variëteit heeft een beestachtig grote opbrengst! Ook de hoogte die je kunt verwachten, 80-140cm binnen, en 130-170cm als je haar buiten kweekt, er is niet veel verschil in hoogte tussen binnen- en buitenkweek. Als je van plan mocht zijn om deze variëteit buiten in het zonnetje te kweken, oogst dan mid-October.

Haze genetica, samen met de al net zo legendarische Skunk genetica, zorgen voor het beste van twee werelden in één te gekke plant!

Recommended products
Lemon Shining Silver Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Lemon Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds