Royal Jack Automatic (Royal Queen Seeds)

Royal Jack Automatic is de mix van de legendarische Jack Herer + Ruderalis. Het resultaat is een solide, kleine auto die toppen produceert met een pittig Haze aroma en smaak en een opwekkende, energieke high. Royal Jack Auto is geschikt voor zowel de binnen- als buitenteelt en zal zich in 9-10 weken van zaadje tot oogst ontwikkelen. 70-120g per plant is mogelijk!

Genetica 40% sativa - 30% indica - 30% ruderalis
Ouders Jack Herer x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 16%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 40-80cm
Opbrengst (buiten) 70-120g/plant
Hoogte (buiten) 60-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 53.00
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Jack Automatic: eerbetoon van Royal Queen Seeds aan de geweldige Jack Herer

Iedere cannabisliefhebber heeft van Jack Herer gehoord - de persoon en de soort - en de meeste stoners onder ons voelen een diepgaande liefde voor beide. Jack Herer in de oorspronkelijke vorm is een van de bekendste soorten aller tijden, en maakt wereldwijd nog steeds vele bewonderaars blij. De automatische versie van Royal Queen Seeds is voorzien van alle klassieke eigenschappen, en draagt de naam Royal Jack Automatic.

Royal Jack Automatic doet het zowel goed in binnen als buitenomstandigheden. De plant wordt niet te groot met een maximale hoogte van slechts 80cm binnen en 100cm buiten, wat de soort ideaal maakt voor kweekoperaties waarbij de hoogte een belangrijke factor is. De soort brengt buiten 70-120g/plant op en tussen de 350-400g/m² onder kunstlicht. Aangezien het een automatische versie betreft, duurt het slechts 9-10 weken na het planten van de zaden om de levenscyclus te voltooien.

Jack Automatic van Royal Queen Seeds levert sterke, sativa-dominante marihuana op met ongeveer 16% THC en een gemiddeld CBD gehalte. De high is verheffend, kenmerkend voor een sativa-dominante soort, maar er is ook sprake van een toegevoegd ontspanningsgevoel dankzij de indica genen. Het aroma is fris, peper- en Haze-achtig, en de smaak is prikkelend en zacht met kruidige ondertonen.

Recommended products
Royal Jack Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Jack Herer Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds