Royal AK Automatic (Royal Queen Seeds)

AK47 is een klassieker en geliefd bij veel gebruikers en kwekers vanwege haar hard aankomende effecten en goede opbrengsten. En nu is ze verkrijgbaar in een automatisch bloeiende vorm. Na slechts 3-4 weken van vegetatieve groei schakelt Royal AK over op de bloei, en 9-10 weken na het planten bereikt ze de volle rijpheid. De planten bereiken een hoogte van 60-70 cm en produceren 425-475 g/m².

Genetica 40% indica - 35% sativa - 25% ruderalis
Ouders AK-47 x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 60-70cm
Opbrengst (buiten) 110-160g/plant
Hoogte (buiten) 70-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.49
10 zaden € 72.99
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal AK Automatic - Eén hijs en je stijgt op

AK47 is een klassieker en geliefd bij veel gebruikers en kwekers vanwege haar hard aankomende effecten en goede opbrengst. Deze mix van Afghaanse, Colombiaanse, Mexicaanse en Thaise soorten kreeg al snel de naam 'One Hit Wonder', maar dan om heel andere redenen dan die van de muziekindustrie. Eén hijs van deze wiet is voldoende om je stemming danig te verbeteren - en in tegenstelling tot voorbijgaande grillige soorten blijft AK47 bovenaan de lijst van de best verkopende soorten staan. En nu is ze ook verkrijgbaar in een automatisch bloeiende vorm - door Ruderalisgenen toe te voegen werd de periode tussen ontkieming en oogst behoorlijk verkort, en hierdoor is Royal AK Automatic een goede keus voor kwekers die in ongunstige klimaten wonen - het noorden van Europa.

Royal AK Automatic kan bijna overal gekweekt worden - binnen, buiten of in een kas, deze plant zal presteren. Als je ze binnen kweekt, bereiken de planten een hoogte van 60-70 cm en produceren ze 425-475 g/m² - als je ze buiten kweekt, worden ze maximaal 70-100 cm hoog; de opbrengst loopt op tot 110-160 g/plant. In beide omgevingen duurt het niet erg lang voordat de oogst klaar is om binnengehaald te worden - na slechts 3-4 weken vegetatieve groei schakelt Royal AK Automatic over op de vegetatieve groei, slechts 9-10 weken na het planten bereikt ze de volle rijpheid.

Royal AK Automatic garandeert een hoogkwalitatief eindproduct - de grote en dichte toppen zijn bedekt met een sprankelende laag hars en geven een zoete geur af van muskuswierook. 15% van de goed gedroogde toppen is pure THC, dus je kunt een sterke, maar wel milde en vrolijke high verwachten.

Recommended products
Royal AK Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special AK-47 Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds