Bubble Kush (Royal Queen Seeds)

Bubble Kush is een mix van Bubble Gum en OG Kush en is een door Indica gedomineerde hybride waarbij alles draait om het zoete, klam smakende en diep ontspannende stoned effect. Haar krachtige genen maken van haar een plant die levendig en sterk groeit en die binnen tot 600 g/m² kan opleveren en buiten 650 g/plant. Voor wat betreft de bloei, Bubble Kush is meestal na 7-8 weken klaar voor de oogst.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Bubble Gum x OG Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 19+%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550-600g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 160-200cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
1 zaadje € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 52.99
10 zaden € 85.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubble Kush: Bubble Gum en Kush genetica creëren een behoorlijke traktatie

Het kruisen van Bubble Gum genetica met de kalmerende kracht van Kush heeft een perfecte kruising voortgebracht met de naam Bubble Kush. Als je besluit om dit gewas te kweken, verwacht dan monsterlijke opbrengsten. Binnenkwekers zullen zien dat de planten zich vullen met 550-600g/m² aan toppen, na slechtstv 7-8 bloeiweken. We hebben het hier over serieuze hoeveelheden, als je op zoek bent naar een constante aanvoer om de indica-infused winterslaap te overbruggen, ben je bij Bubble Kush aan het juiste adres.

De genen bestaan voor 80% uit indica en voor 20% uit sativa, wat verklaarbaar is aangezien de indica dominantie in Kush en Bubble Gum genetica. Deze soort zorgt voor een sterk stoned effect, lichamelijk en geestelijk. Heb je een zware dag gehad op het werk en wil je op de bank ploffen en je favoriete Tv-series kijken? Bubble Kush, met THC-levels van 19%, zal je daarbij helpen.

Dit gewas is van gemiddelde formaat; bij binnenplantages kun je verwachten dat de plant 80-140cm hoog wordt, en bij buitenplantages 160-200cm, wat zorgt voor monsterlijke opbrengsten van 600-650g/plant.

Omcirkel het einde van september op je kalender; dat is de deadline voor de oogst van buiten gekweekte Bubble Kush; zorg ervoor dat je haar op tijd plant.

Rokers ervaren de smaak van Bubble Kush als zoete kauwgom en bessen. Met haar aardse en prikkelende aroma's, valt Bubble Kush zeker op tussen andere soorten. Wat wil je nog meer van een ganja plant, ze brengt veel op, ze levert hoogwaardige toppen, en ze bloeit heel kort.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds