Power Flower (Royal Queen Seeds)

Power Flower is een kruising tussen diverse genen uit Zuid-Afrika en dit leverde een bijna pure sativa met een bloeiperiode van slechts 8-9 weken. Power Flower is een gemiddeld grote plant, zeer geschikt voor SCROG setups. Buitenteelt in een kouder klimaat is echter geen aanrader. Ze smaakt zoetzuur, met een verse, subtiele nasmaak van dennen!

Genetica 88% sativa - 12% indica
Ouders South African Sativas
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500-550g/m²
Hoogte (binnen) 80-120cm
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
€ 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.01
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Power Flower: Power Plant erfgoed, verwerkt in een Royal Queen Seeds hoesje

Tijdens de jaren '90, reisde een groep ganja jagers af naar Zuid-Afrika en bracht een handjevol cannabis zaden naar Amsterdam. Uit deze zaden ontstond Power Plant, een snel groeiende en hoogproductieve sativa-dominante soort. Royal Queen Seeds besloot dat het hoog tijd was deze legendarische soort opnieuw te creëren en het resultaat werd Power Flower genoemd.

Net als haar Power Plant tegenhanger, bestaat het erfgoed van Power Flower uit South African landras genetica. Ze bestaat voor 88% uit sativa genen en 12% indica, dus als je een flower power toestand wil bereiken, weet deze strain de weg.

De bloeiperiode bedraagt slechts 8-9 weken! Ze is een extreem snel groeiende soort, zeker als je rekening houdt met haar sativa dominantie. Power Flower is dus ideaal voor ongeduldige sativa liefhebbers. Als je buiten kweekt, kan je in oktober met de schaar aan de slag. Power Flower is trouwens dol op warme klimaten; ze kan nog steeds in koudere klimaten worden gekweekt, maar zal haar volledige potentieel niet bereiken.

Het THC-percentage bedraagt 19%. Dit is een solide percentage, die duidelijk af te lezen is aan de zee van kristallen die je toppen bedekken. Het CBD-percentage wordt als gemiddeld beschouwd. Power Flower wordt binnen ongeveer 80-120cm hoog. Zon-aanbiddende buitenkwekers zullen planten zien van 150-200cm hoog.

Binnen kan de eindopbrengst oplopen tot 500-550g/m², terwijl buiten dezelfde hoeveelheden worden gezien, maar dan per plant. Stel je voor dat je 550g uitmuntende sativa toppen in handen hebt na slechts 3 maanden; dit is niet slechts een droom, maar realiteit.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds