Royal Haze Automatic (Royal Queen Seeds)

De meeste kwekers knappen af op de lange bloeiperioden van Haze varianten, maar door het toevoegen van Ruderalis genen is het mogelijk deze aanzienlijk te verlagen. Een ander negatief aspect is de enorme hoogte van Haze planten, maar Royal Haze Automatic is anders: Ze blijft netjes onder de 1 meter grens. Als het echter gaat om opbrengst en kracht, kent ze geen grenzen!

Genetica 50% sativa - 20% indica - 30% ruderalis
Ouders Amnesia Haze x Skunk x ruderalis
Bloeitijd 10-12 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 300-350g/m²
Hoogte (binnen) 65-85cm
Opbrengst (buiten) 130-180g/plant
Hoogte (buiten) 120-150cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.50
1 zaadje € 21.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 45.49
10 zaden € 72.99

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Royal Haze Automatic - Blijft binnen onder 1 meter

Haze varianten zijn altijd al populair geweest en vinden gretig aftrek, maar de meeste kwekers knappen af op de lange bloeiperiode. Maar met de toevoeging van Ruderalis genen is het mogelijk deze aanzienlijk te verlagen. Royal Haze Automatic (genetische achtergrond: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis) is een prachtig voorbeeld van zo'n autoflowering Haze. In plaats van eeuwen bloeien, zal deze plant zich van ontkieming naar oogst werken in slechts 12-14 weken.

Een ander negatief aspect (volgens sommige kwekers) is de gigantische hoogte van Haze planten. Royal Haze Automatic is anders. Binnen blijft ze prachtig onder de 1 meter, waarbij 65-85cm gemiddeld is. Zelfs buiten, waar standaard Haze strains tot wel 3 meter hoog kunnen worden, zal deze strain zich beperken en tevreden blijven met een hoogte van ongeveer 120-150cm.

Als het echter gaat om opbrengst en kracht, kent Royal Haze Automatic geen grenzen! Binnen kan je een beloning verwachten van ongeveer 300-350g/m² voor je liefdevolle aandacht en verzorging, terwijl een enkele plant buiten in staat is 130-180 gram op te brengen. Ze is ook geen lichtgewicht als het gaat om de hoeveelheid cannabinoïden. Met 15% THC en een goede scheut CBD zal ze je stemming de ruimte in schieten (Amnesia Haze doet de groetjes).

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds