Skunk XL (Royal Queen Seeds)

Skunk XL van Royal Queen Seeds neemt een tijdloze klassieker en brengt deze naar een nieuw niveau. Ze is gemaakt van een speciale selectie wereldberoemde Skunks, groeit sterk en vraagt niet veel aandacht. Het aroma is prikkelend en bedompt, met zoete vleugjes en de high is gemengd op lichaam en geest. Skunk XL bloeit in 7-8 weken en levert binnen tot 650g/m² of 600g/plant buiten.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 600-650g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 625-675g/plant
Hoogte (buiten) 160-200cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
1 zaadje € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 42.00
10 zaden € 67.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Skunk XL: Klassieke Skunk genetica, geperfectioneerd om enorme oogsten te leveren

De Skunk XL is een absoluut monster. Zelfs nieuwe ganjaliefhebbers zijn bekend met de beroemde Skunk genetica die al decennialang de wereld rond gaan. De Skunk genen zijn nu verkrijgbaar in XL-formaat, waardoor je beestachtige hoeveelheden wiettoppen krijgt.

Met Skunk XL krijg je het beste van drie werelden: Skunk XL is afkomstig van Mexicaanse, Colombiaanse, en Afghaanse landsoorten, wat de 50/50-verdeling van sativa en indica genetica verklaart. Dit zorgt voor een perfecte mix van bezinning en ontspanning. Ook sta je door de Skunk genen, met hun klassieke cerebrale high, geestelijk in verbinding met andere Skunk rokers in de wereld.

De bloeiperiode duurt zo'n 7-8 weken, wat zeer kort is. Bij buitenkweek geeft Skunk XL de voorkeur aan klimaatsoorten zoals die in Spanje en Californië. Door de korte bloeitijd, kan de soort ook worden gekweekt in noordelijke klimaten (GB, Nederland), hoewel de Skunk XL hier niet zijn volledige potentie zal bereiken.

Het THC-level is ongeveer 17%, wat genoeg is om je dat speciale Skunk gevoel te geven. Het CBD-gehalte is gemiddeld.

De "XL" in de naam is afkomstig van een ontwikkelings- en vergrootproces van de Skunk, wat heeft geleid tot de selectie van de sterkste genen. Binnenoogsten omvatten zo'n 600-650g/m², wat de "XL" in de naam verklaart; zeer royale opbrengsten. Bij buitenkweek kun je 625-675g/plant verwachten, wat absoluut geweldig is, meer dan een halve kilo aan toppen van één enkel zaadje; de natuur is eigenaardig.

Binnen wordt de Skunk XL zo'n 60-100cm hoog, en buiten 160-200cm. Met zijn onderscheidende wietaroma, kan de Skunk XL niet wachten om te beginnen met groeien en zijn vreugde te verspreiden. Koop het, kweek het; je zult geen spijt krijgen van het uitproberen van de prachtige Skunk.

Recommended products
Skunk XL belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Skunk - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Royal Queen Seeds