Sour Diesel (Royal Queen Seeds)

Royal Queen Seeds' Sour Diesel is de mix van Original Diesel en (Northern Light x Shiva x Hawaiian). Door deze combinatie zou Sour Diesel zeker je moeite en tijd waard moeten zijn. Je kunt klamme, met hars bedekte toppen verwachten met de kenmerkende Dieselgeur, -smaak en high. Sour Diesel heeft een bloeitijd van 10-11 weken en kan binnen tot 525 g/m² opleveren, buiten is dat 600 g/plant.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Original Diesel x (Northern Light x Shiva x Hawaiian)
Bloeitijd 10-11 weken
THC% 19+%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 475-525g/m²
Hoogte (binnen) 90-160cm
Opbrengst (buiten) 550-600g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Royal Queen Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
1 zaadje € 23.00
3 zaden € 23.00
5 zaden € 49.00
10 zaden € 79.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sour Diesel: sativa-dominante soort met een buitengewone high

De Sour Diesel is een absoluut monster, en een reus onder de cannabis soorten. De plant heeft nogal een geschiedenis...

Volgens de legende is het allemaal begonnen met een kerel genaamd Chemdog, die wat Dog Bud kocht en ze gebruikte om zijn eigen soort te creëren, die hij naar zichzelf vernoemde. Met haar ietwat chemische smaak, valt de soort zeker op. Chemdog is gebruikt om Diesel te creëren, en Diesel is later bestoven door Massachusetts Super Skunk. Het resultaat hiervan is bestempeld als de Sour Diesel.

Nu heeft Royal Queen Seeds een eigen prachtige uitvoering van de bekende Sour Diesel voortgebracht door een kruising te maken tussen Original Diesel x (Northern Light x Shiva x Hawaiian). Deze kleurrijke mix wordt gekenmerkt door de kracht van Sour Diesel; met 70% sativa-dominante genetica geeft deze soort je nogal een buzz.

Na 10-11 bloeiweken betaalt het wachten zich uit; met 19%+ THC en gemiddelde CBD waarden, levert dit dieselbeest binnen oogsten op van 475-525g/m² en buiten 550-600g/plant.

De hoogte van de Sour Diesel varieert nogal, bij binnenkweek kun je hoogten van 90-160cm verwachten en buiten kunnen de planten 150-200cm worden. Door haar intense geur, krijgt buitenkweek de voorkeur, vergeet alleen niet om tegen het einde van oktober te oogsten.

De Sour Diesel is een must voor elke kweker. Haar legendarische imago wordt gecreëerd door de buitengewone high die zij veroorzaakt.

Recommended products
Andere producten van Royal Queen Seeds